Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Primăria Capitalei: A început cel de-al treilea tratament de combatere a ţânţarilor

2
17 Jul 2019 16:50:28
Autor: Iulia Cimpoeru
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

În noaptea de 15-16 iulie, a început cel de-al treilea tratament de combatere a ţânţarilor. Tratamentele sunt aplicate zilnic, în intervalul 21:00 - 07:00. Începând de marţi, au fost extinse şi tratamentele de îndepărtare a şobolanilor. Acestea sunt aplicate în intervalul 08:00 - 16:00, de la exterior către interiorul oraşului.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipala Eco – Igienizare Bucureşti S.A., a demarat în noaptea de 15-16 iulie cel de-al treilea tratament de combatere a ţânţarilor. Până în prezent, în cadrul celui de-al treilea tratament, s-a intervenit deja în toate cele 6 sectoare ale Capitalei, pe un număr de aproximativ 1400 de străzi, peste 900 de aliniamente stradale, dar şi în parcuri, grădini sau alte spatii publice cu vegetaţie din Capitală, informează un comunicat transmis de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

În paralel, Primăria Capitalei continua tratamentele de deratizare – combatere şobolani în spaţiile deschise din domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti, respectiv în parcuri, spatii verzi, locuri de agrement, terenuri de sport.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Bogdan Matis
17.07.2019, 17:08:53

Asta din motiv ca banii pentru primul si al doilea tratament s-au terminat chiar in momentul in care trebuia cumparata substanta ucigatoare a acestor zburatoare infectate. Poate cine stie, vor avea success a treia oara

Galeriu Crestinu
18.07.2019, 01:03:51

ce sa mai "trateze"atata.... nu cumva sa omoare populatia.....si sa ingrashe tzantzarii cu organo-cloruratele astea...ca de la o vreme au devenit chiar imuni... ...de aia procedeaza...la "diluare"....ca si in cazul securistilor de la HEXIPHARMA ....