articolul anterior articolul urmator

Primăria Capitalei vrea să reabiliteze peste 130 de blocuri din sectoarele 3, 4 şi 6

4
16 May 2018 06:37:08
Autor: News.ro
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

4 Comentarii

Iris IRIS
16.05.2018, 07:21:36

Firea (alta bolsevica) minte cu nerusinare ! Tara se scalda in mlastina datoriilor si Paukeritza umbla cu cioara vopsita. Nu credeti nimic dragi romani. Comunistii nationalisti acum vor sa se agate cu promisiuni inaintea scufundarii totale in mlastina comunista pe care au creat-o in tara. Sunt niste mincinosi , hoti, penali si asasini. Jos comunismul in Romania ! Romania trebuie sa devina tara libertatii si democratiei adevarate nu manjita cu sange si noroi de bolsevicii de la putere. Fiti in jurul lui Klaus Johannis - este singurul care tine piept loviturilor din partea bolsevicilor dragnisti si taricenist. Macar odata in istorie sa fim cu adevarat romani ai Romaniei.

+1 (1 vot)
Un cititor
16.05.2018, 08:30:58

Aveti dreptate ! De vorbe me-am saturat. Increderea in Firea si in primariile de sector, referitoare la aceste reabilitari sunt ZERO. Blocurile sunt ca niste ghetouri, murdare si cu ghenele insalubre nederatizate de pe vremea lui nea Nicu. Doar Ceausescu avea programe cu grafice fixe de dezinfectie/dezinsectie. Aceste ghene sunt bombe microbiologice de microbi, misuna gandacii, sobolanii de la un bloc la altul. Nu te poti proteja doar luand masuri la blocul tau. Lumea se plange de asociatii ca nu fac nimic, sunt si acestea niste mizerii, mana in mana cu primariile. Trebuiesc desfiintate si trecut la o forma noua de organizare pt plata utilitatilor . A mers cineva din conducerea primariilor pe teren sa vada aceste aspecte vreo data, asa din oficiu !? Nu pentru ca stiu cum arata. Sunt blocuri care nu mai au nici usi la intrare in scara sau sunt absolut distruse sau arata horror. Nu poti lasa asta la voia intamplarii. Firea in loc sa mearga pe teren, sa intre in scari, sa vada, sa ajute locatarii cu venituri mici pt lucrari de acest gen, sa vada cam cum arata scarile de bloc, da pomene halucinante si cheltuie banii oamenilor. PSD-istul de la 6 este preocupat in a cheltui banii pe televiziune, in loc sa reabiliteze blocuri, sa mearga sa vada cum arata subsolurile, ghenele din bloc infecte si pline de microbi. Am mai spus, in sectorul 6 este o debandada totala, o mizerie pe cladiri de nedescris cu graffiti facuta de copiii derbedei, elevii din scolile tehnice care chiulesc de la ore si stau pe unde apuca, in general pe la scarile de bloc, fac mizerie, lasa coji de seminte scriu pe pereti, lasa peturi. Sa intre putin printre blocuri, nu la strada principala. Primaria nu face nimic in a-i aduna pe acesti derbedei care terorizeaza lumea. Au zis ca desfiinteaza ghenele, aceste bombe de microbi. Ac. nu trebuie facuta la alegerea locatarilor ci prin lege deoarece nici aici locatarii nu se pun deacord (lenea de a duce gunoul jos e mare) si nu se pot aduna semnaturile necesare pt asta. Asadar nu credeti nimic sunt stiri false, si promisiuni la fel ca toate celelalte referitoare la programul lor de guvernare. Sunt gata sa votez orice partid care face ceva concret pentru imbunatatirea standardului de viata al cetateanului. Sunt deacord in a ajuta oamenii fara venituri pt astfel de lucrari din care ar beneficia toti locatarii. Capitala are primar o femeie de la care m-as fi asteptat sa inceapa cu aceste probleme de igiena, cu gropile absolut criminale din jurul capitalei, cu firmele care poluiaza cu substante nocive. Nu face nimic dar se intreaba de ce o critica lumea si efectiv o uraste.

Un cititor
16.05.2018, 08:45:39

Avem incredere ca va face ceva primaria in ridicarea standardului de viata al cetateanului, la a doua venire a Lui IIsus pe pamant. Ba ne mai pun si in pericol. Scara blocului trebuie sa fie libera atat conform ISSU, dar si pentru a se putea intretine igiena. A intrat ISSU vreo data sa vada cum arata unele scari?! Sunt incendii etc...se face preventie? Sunt scari Ticsite cu harburi de mobilier de 100 de ani, ghivece -canva de flori etc... Sunt legi, ce fac asociatiile ?!, primariile? Asa arata blocurile iar Firea promite reabilitari. Cine sa o creada ? Sunt blocuri din care curg bucati, la fiecare adiere de vant.

Marius hhhhhuuuu
16.05.2018, 11:14:16

3, 4 și 6? Sau 3, 4, și 5... Că e o mică-mare diferență...

+1 (1 vot)