Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Primăria Capitalei vrea să ridice maşinile parcate aiurea. Cât va costa recuperarea autoturismului

1
20 Dec 2018 06:02:53
Autor: Valentin Bolocan
200 de lei este numai contravaloarea ridicării maşinii
200 de lei este numai contravaloarea ridicării maşinii

Pentru decongestionarea traficului, Primăria Capitalei intenţionează să înceapă operaţiunile de ridicare a maşinilor staţionate neregulamentar drumurile publice aflate pe reţeaua principală de străzi din Bucureşti. Serviciul urmează să fie prestat de către Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, controlată de municipalitate.

Constatarea contravenţiilor, aplicarea amenzilor prevăzute de legislaţia primară şi dispunerea ridicării autovehiculelor staţionate neregulamentar se va face de către poliţişti, iar activitatea efectivă de ridicare a maşinilor va fi prestată 24 de ore din 24 de către angajaţii respectivelor companii, se arată în proiectul de hotărâre
Tarifele de ridicare a maşinilor ar urma să fie de 200 lei pentru maşini cu masă de până la 5 tone şi 270 lei pentru celelalte. La aceste sume se vor adăuga tarife de transport de 150, respectiv 200 lei. Tariful de depozitare va fi unic, de 150 lei pentru 24 de ore, nefracţionat. Aşadar, pentru recuperarea unui autoturism obişnit se vor achita minim 500 de lei. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Lupul Sur
20.12.2018, 17:18:37

De acord, insa.....Poate ar fi mai bine sa se inceapa sa se faca niste parcari. Apoi, nu vezi un politist toata ziua in intersectii. Rareori vezi semafoare sincronizate, sau inteligente. Si multi mai multi insa. Dar revin: este o decizie buna, sper sa se puna in aplicare.