Primăria Sectorului 3 se pregăteşte să adune maşinile parcate neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 3, condusă de social-democratul Robert Negoiţă, vrea să reia activitatea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar. Poliţia Locală a Sectorului 3 a scos la licitaţie delegarea de gestiune prin concesiune a acestui tip de serviciu pentru următorii cinci ani.

Consiliul Local Sector 3 a reaprobat în urmă cu un an delegarea serviciului de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar din sectorul 3 al Capitelei, potrivit Hotnews. Potrivit studiului de fezabilitate, autoritatea locală are în administrare 659 de străzi şi 790 alei aflate între blocuri.

Primăria susţine că în sectorul 3 există în ultimii ani grave probleme de circulaţie cauzate din pricina maşinilor parcate neregulamentar pe străzile din sector. De asemenea, reprezentanţii primăriei susţin că autoturismele parcate neregulamentar nu fac nimic altceva decât să blocheze accesul în instituţii publice şi să blocheze de multe ori deplasarea mijloacelor de transport în comun sau a maşinilor de salvare ţi pompieri.

Printre maşinile care vor fi ridicate în sectorul 3 al Capitalei se numără vehiculele staţionate pe trotuar care nu asigură un spaţiu de cel puţin un metru pentru circulaţia pietonilor, cele care ocupă locurile de parcare abuziv sau cele parcate pe locurile adaptate pentru persoanele cu dzabilităţi.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Cum îşi pun bucureştenii viaţa în pericol zi de zi: indicatoare ascunse printre pomi, treceri de pietoni invizibile şi marcaje rutiere şterse

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite