Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Primăria Sectorului 4 va igieniza, la finalul săptămânii, toate cele peste 4.500 de scări de bloc şi spaţiile verzi adiacente acestora

1
22 May 2020 16:05:15
Autor: News.ro
Sâmbătă şi duminică, peste 150 de angajaţi ai ADP Sector 4 şi ai operatorului de salubritate vor interveni pentru a igieniza toate scările de bloc
Sâmbătă şi duminică, peste 150 de angajaţi ai ADP Sector 4 şi ai operatorului de salubritate vor interveni pentru a igieniza toate scările de bloc

Primăria Sectorului 4 anunţă că va igieniza, sâmbătă şi duminică, toate cele peste 4.500 de scări de bloc şi spaţiile verzi adiacente acestora.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sector 4, sâmbătă şi duminică, peste 150 de angajaţi ai ADP Sector 4 şi ai operatorului de salubritate, dotaţi cu 80 de atomizoare şi alte echipamente specifice, vor interveni pentru a igieniza toate scările de bloc şi spaţiile verzi adiacente acestora.

“Pe fondul măsurilor de relaxare luate de autorităţi, este normal ca alături de distanţarea socială şi de intensificarea normelor de igienă şi noi să venim în sprijinul acestei lupte, menite să aducă această curbă evolutivă a pandemiei pe o linie descendentă. Ca atare, dezinfectia incintelor capătă un rol foarte important, mai ales a celor care sunt extrem de folosite, precum scările de bloc, pe care le vom dezinfecta în următoarele trei zile”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Acesta a precizat că astfel de acţiuni au avut loc în mod frecvent în Sectorul 4, pe toată perioada stării de urgenţă, instituită de autorităţi la nivel national.

În ultimele 2 luni, 350 de angajaţi ai ADP Sector 4 şi ai operatorului de salubritate, formând o unitate specială, au intervenit cu peste 100 de maşini, atomizoare şi alte echipamente specifice, pentru a spăla şi dezinfecta aproximativ 250 de hectare de domeniu public de pe raza sectorului.

Bulevardele, trotuarele, aleile dintre blocuri, scările de bloc, spaţiile de joacă şi locurile de relaxare, toate au fost spălate şi igienizate, ca măsură de prevenire şi combatere a răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus, COVID-19.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Cel Mare Scarambeu
22.05.2020, 17:24:07

Astia de la Sectorul 4 au vazut ca epidemia se apropie de sfarsit si s-au hotarat sa mai faca rost de ceva bani.Sunt curios daca dau iara cu dezinfectant din ala pentru uz veterinar.

Modifică Setările