Primăria Sectorului 6 organizează Revelion la cort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii autorităţii locale au declarat, pentru „Adevărul”, că anul acesta vor reveni cu petrecerea dintre ani, pe acelaşi model cu care i-au obişnuit pe bucureşteni.

Locul în care se va instala cortul în care se va organiza Revelionul va fi Parcul Drumul Taberei, iar biletele se vor pune în vânzare după 6 decembrie.
În anii trecuţi, petrecerea organizată de Primăria Sectorului 6 şi de Centrul Cultural European în Parcul Drumul Taberei a devenit principalul înlocuitor al vestitului „Vanghelion“, care nu se mai ţine din 2009.

Meniu tradiţional

Oferta pentru Revelion pusă la dispoziţie bucureştenilor de reprezentanţii sectorului 6 a fost primită bine, în general, de persoanele în vârstă.
Cortul poate găzdui cel mult 500 de persoane, iar petrecăreţii erau întâmpinaţi cu ţuică fiartă, după care gustau aperitivul. La felul unu şi doi, bucureştenii care au plătit 130 de lei pentru un loc erau serviţi cu sărmăluţe cu mămăliguţă, friptură din ceafă de porc, cârnăciori, legume sote şi murături. Fructele, alunele, covrigeii şi tortul nu au lipsit din meniu, iar muzica a fost asigurată de un taraf şi o orchestră.
De asemenea, fiecărei persoane îi erau rezervate un litru de suc, un litru de apă plată sau minerală, 100 de ml de şampanie şi o sticlă de vin de 750 de ml pe care o împărţeau cu partenerul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite