Primăria Sectorului 6: Persoanele care merg să se vaccineze la Clubul Seniorilor să nu se prezinte mai devreme decât sunt programate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Etapa a doua de vaccinare a început pe 15 ianuarie
Etapa a doua de vaccinare a început pe 15 ianuarie

Primăria Sectorului 6 face apel la persoanele care merg să se vaccineze împotriva COVID-19 la centrul de la Clubul Seniorilor să nu se prezinte mai devreme de intervalul în care au fost programaţi, pentru a evita statul la coadă şi în frig. De asemenea, cei care au posibilitatea sunt rugaţi să descarce formularele necesare de pe site-ul instituţiei şi să le ducă deja completate.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, miercuri a început vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 la centrul amenajat în Calea Plevnei nr. 234 - Clubul Seniorilor "Mihai Eminescu”, iar în prima zi, 345 de persoane au primit deja serul.

"Primăria Sectorului 6 face un apel către toţi cetăţenii care vin să se vaccineze la acest centru să ţină cont de intervalul orar în care sunt programaţi şi să NU vină mai devreme. În acest fel, pot fi evitate cozile şi statul în frig. Personalul face toate eforturile pentru a desfăşura procesul de vaccinare rapid şi în siguranţă, dar avem nevoie şi de implicarea şi înţelegerea membrilor comunităţii", au transmis reprezentanţii Primăriei.

De asemenea, persoanele care pot să descarce formularele necesare vaccinării – chestionarul medical obligatoriu şi formularul de consimţământ - sunt rugate să o facă şi să se prezinte la ora programării cu documentele completate şi semnate.

"Totodată, atragem atenţia că nu se pot vaccina în cadrul centrului decât persoanele care s-au programat prin intermediul platformei online de vaccinare, programările NU sunt posibile direct la Centrul de Vaccinare Sector 6", au precizat sursele citate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite