Primarii Sectoarelor 1 şi 2, reacţii după greva de la metrou: „Asemenea gesturi de şantaj sunt de netolerat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

După declanşarea protestului spontan de la metrou, Clotilde Armand şi Radu Mihaiu, primarii Sectoarelor 1 şi 2, au reacţionat pe Facebook criticând protestul sindicaliştilor.  Potrivit lui Armand,  „şantajul Mafiei a ajuns şi la metrou“.

„Cei care blochează metroul bucureştean şi se joacă cu destinele oamenilor trebuie să răspundă în faţa legii. Asemenea gesturi de şantaj sunt de netolerat“, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, Radu Mihaiu  critică protestul şi îl pune pe seama faptului că „şefii de la sindicat nu mai pot face şi ei un ban necinstit de pe urma spaţiilor Metrorex”.

Circulaţia metrourilor a fost blocată vineri dimineaţă din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor, care au coborât în tunel, la staţia PiaţaUnirii, pe calea de rulare, şi au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex, care precizează că din cauza acestei acţiunii, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune.

Protestul are loc la o zi după ce conducerea Metrorex a dat ca termen limită data de 2 aprilie pentru eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou, administrate de firma sindicatului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite