Primarul Sectorului 1 cere demiterea conducerii RAAPPS pentru că ar distruge prin inacţiune Hotelul Triumf de pe Bulevardul Kiseleff din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotelul Triumf, al cărui acoperiş a fost afectat de un incendiu
Hotelul Triumf, al cărui acoperiş a fost afectat de un incendiu

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, i-a cerut duminică, pe Facebook, premierului Florin Cîţu demiterea conducerii RAAPPS, pe care o acuză că distruge un adevărat monument istoric, mai exact Hotelul Triumf de pe bulevardul Kiseleff din Capitală.

”Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperişul Hotelului Triumf. În luna ianuarie RAAPPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ”RAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu”. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există. Am semnalat în ultimele 4 luni despre situaţia revoltătoare şi despre cum monumentul acesta se degradează zilnic din cauza nepăsării conducerii RAAPPS. Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri şi să demită conducerea RAAPPS pentru că distruge cu bună ştiinţă un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Aşa nu se mai poate”, scrie primarul  Sectorului 1  într-o postare pe pagina de Facebook. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite