Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Primarul Sectorului 2: Avem 273 de „puncte fierbinţi” în Sectorul 2. Zone în care suntem nevoiţi să strângem gunoiul de 4-5 ori pe zi

2
3 Aug 2021 08:51:56
Autor: News.ro
Primarul Sectorului 2: „Aceste puncte strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse".
Primarul Sectorului 2: „Aceste puncte strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse".

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USR PLUS), afirmă că în sector sunt 273 de „puncte fierbinţi”, unde autorităţile trebuie să strângă gunoiul de mai multe ori pe zi, „locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi”. „Aceste puncte fierbinţi strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse”, adaugă el.

„Avem 273 de «puncte fierbinţi» în Sectorul 2. Zone în care suntem nevoiţi să strângem gunoiul de 4-5 ori pe zi. Locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi. Am identificat sute de făptaşi şi au fost amendaţi. De la doamne aparent respectabile care credeau că e normal să îşi scoată sacul de gunoi la stâlp zilnic până la comercianţi care scoteau mormane de cutii şi ambalaje la colţ de stradă. Suntem şi vom fi necruţători cu astfel de fapte, indiferent de situaţie sau de motive. Aceste puncte fierbinţi strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse", a scris Radu Mihaiu pe Facebook, marţi.

El a explicat că au fost inventariate zonele cu probleme.

„Am cartografiat toate locaţiile cu probleme. Am format echipe mixte care să patruleze sistematic aceste zone. Luăm la pas cartierele, vorbim cu oamenii, verificăm că fiecare comerciant îşi gestionează corect deşeurile şi că păstrează curăţenia din jurul magazinului, aşa cum prevede legea. Şi cel mai important - prindem mojicia în fapt", a arătat Mihaiu.

Potrivit acestuia, va fi modernizată reţeaua de camere astfel încât să ajute cu acest tip de control.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

kitty kat
3.08.2021, 10:04:36

Cati comercianti au contract incheiat cu firma ce ridicå gunoaiele? Cred cå nici måcar o treime din ei.

+19 (19 voturi)
d cioc
3.08.2021, 10:05:18

aceste puncte sunt enorm de multe, devenind zone întinse, de obicei in jurul magazinelor neonazi comi, kaufl sau ldl(prescurtari ), de unde le vin si concetățenilor ideile cu gunoiul, ia incercati sa mai inchideti din aceste monstruozitati si veti vedea cum dispar ca prin farmec si zonele respective! vorbesc din proprie experienta, am fost sclavul acestor monstri vreo 10 ani, seara de seara ieșeam la matură dupa sacii aruncati si împrăștiati de maidanezii care ocupau un loc important in cotidianul din Floreasca dar care au fost măcelăriti cu idei provenind tot de la respectivele entități antiromânești si, in general, antiumane, anticivilizatie etc care ne au invadat mai ceva ca bietii maidanezi...sunt curios daca si ele vor avea acelasi sfarsit?!

-1 (1 vot)
Modifică Setările