Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Primarul Sectorului 6: „Am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute de fosta administraţie. M-am umplut de nervi” FOTO

2
12 May 2021 22:11:10
Autor: Cristina Morozan
Edilul Sectorului 6 spune că ”peste doi ani vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comunişti acum  40 de ani şi va trebui să le facen iar” Foto Arhivă
Edilul Sectorului 6 spune că ”peste doi ani vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comunişti acum  40 de ani şi va trebui să le facen iar” Foto Arhivă

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), a precizat, miercuri seară, că a mers pe Bulevardul Iuliu Maniu ca să verifice cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie PSD şi s-a umplut de nervi, precizând că sunt ”lucrări proaste pe bani mulţi”.

„În seară asta mi-am luat trotineta şi am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie, lucrări deja recepţionate şi plătite. M-am umplut de nervi! Astfel de lucrări ar trebui să dureze 20-30 de ani sau mai mult. E jenant! E ruşinos, noi avem garanţie 2 ani pe ele şi va trebui să cerem deja reparaţii, în contul garanţiei. Vălurite, deja pline de crăpături, lucrări proaste pe bani mulţi”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ciprian Ciucu.

Edilul Sectorului 6 spune că peste doi ani lucrările vor arăta aşa cum arată acum asfaltul pus de comunişti şi va trebui refăcut. Acesta precizează că e risipă de bani şi că ”nu e OK” nici faptul că trebuie să se autosesizeze.
 
„Parcă văd ca peste doi ani sunt vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comunisti acum 40 de ani si va trebui sa le facen iar. Urăs risipa asta!! Sunt atatea de facut iar eu, in loc sa merg inainte cu investitii serioase trebui sa repar lucrarile proste, facute in grabă su scumpe ale fostei administraţii. Not OK. Ceea ce nu e OK, este ca trebuie ca toate aceste mizerii sa le constat eu personal sau sa mi le spuneti dvs. Capacitatea de autosesizare a institutiilior din subordine este incă slabă”, a conchis Ciprian Ciucu.
 
Foto: Facebook Ciprian Ciucu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Marian Petrescu
13.05.2021, 01:03:31

Inaintea lui a fost primar de la ciuma rosie..nu inteleg de ce este atat de surprins..toti primarii de la ciuma rosie fac ce stiu ei cel mai bine,sa fure,si mai grav este ca acel primar este liber in loc sa fie la puscarie ca si cel de la sectorul 1 Tudorache care facea spitale imaginare.

om bun
13.05.2021, 08:20:14

Mai primate cu apucaturi de vataf vin-o in Drumul Taberei sa vezi cum arata trotuarele intre Favorit si Moghioros , lucrare abandonata de cateva luni de Termoenergetica noroi, nisip si gropi asta suporta locuitorii din zona ca la tara , da si aici o vizita si convingete singur , verifica termenele de finalizare si aplica sanctiuni chiar daca trebuie sa ti faci dusmani in propriul partid, din cauza asta nu merge nimic in tara asta ca aveti o jena sa amendati prietenii din partid sau fosti colaboratori.

Modifică Setările