Probezi haine fară să te dezbraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinul Cocor va aduce în România un software prin care clienţii îşi pot lua haine fără să mai fie nevoie să intre în cabina de probă

VEZI VIDEO

Pentru foarte multe persoane shoppingul reprezintă o pasiune, însă de multe ori se întâmplă să fii nevoit să probezi hainele de zeci de ori până găseşti culoarea şi modelul potrivit. Cei care vor să scape de acest chin, vor avea la dispoziţie un nou concept de probare a hainelor.

„<<Virtual fitting room>> este o premieră globală ce va fi lansată de Cocor Channel împreună cu companiile Cisco şi Samsung. Fiind vorba de cercetare ştiinţifică nu există un preţ pentru acest concept", a declarat pentru „Adevărul de Seară" Dan Bărbulescu, preşedintele consiliului de adminisţratie al magazinului Cocor.

Schimbi hainele doar virtual
La cerere, fiecare client poate fi scanat în câteva secunde şi un software îi generează în timp real avatarul. Cu ajutorul avatarului va putea proba virtual în faţa unei oglinzi „magice" hainele preferate de la brandurile ce vor fi prezente în centrul comercial din Capitală.

Sistemul va folosi un body scanner care de asemenea, va permite clienţilor să probeze, dar să şi comande orice haine de la orice branduri care au magazine online, fie că sunt sau nu chiriaşe ale magazinului. Noul program de probare a hainelor va fi folosit în magazinul Cocor de când acesta va fi inaugurat, în luna septembrie a acestui an.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite