Profesor de la Jean Monnet, scene erotice cu o elevă de 16 ani. Ziua prof de muzică, noaptea stripper EXCLUSIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
profesor jean monnet

Un profesor de la Jean Monnet a fost filmat la o petrecere privată în timp ce realiza scene demne pentru filmele pentru adulţi cu o elevă din acelaşi liceu. Click! publică, în exclusivitate, dezvăluiri din cel mai nou scandal din învăţământ, după ce adolescenţii s-au distrat împreună cu profesorul de muzică, care simula sexul oral cu tânăra de doar 16 ani.

Click! a intrat în posesia unor filmuleţe şi dezvăluiri de ultimă oră, în care protagonist este D. A. Sorin, profesor de muzică la Jean Monnet, un liceu de prestigiu din Capitală. Cadrul didactic a fost prezent la petrecere în calitate de stripper, după ce adolescenţii l-au închiriat de pe un site dedicat adulţilor. 

Astfel, noi am aflat că profesorul de muzică de la Jean Monnet mai avea un loc de muncă, anume cel de dansator la petreceri private. Nu vorbim de dansuri pentru copii, ci de petreceri în care D. A. Sorin se dezbracă şi mimează scene erotice. Aşa s-a întâmplat şi în seara de sâmbătă, 20 noiembrie, când a fost filmat în timp ce executa mai multe mişcări lascive, ba chiar a atins sărbătorita în zone intime şi a mimat împreună cu ea mai multe poziţii sexuale.

Citeşte continuarea pe click.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite