Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Proiectul care prevedea amenajare a 97 de kilometri de piste pentru biciclişti în Capitală, aprobat de consilierii generali

2
29 Apr 2014 20:01:18
Autor: Cristina Răduţă
Proiectul care viza amenajarea pistelor pentru biciclişti, respins de Consiliul General FOTO Dorin Constanda
Proiectul care viza amenajarea pistelor pentru biciclişti, respins de Consiliul General FOTO Dorin Constanda

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat proiectul de hotărâre care prevedeamenajarea în centrul Bucureştiului a unui sistem de transport alternativ. Concret, potrivit proiectului aprobat, biciclişti ar fi putut să aibă 97 de kilometri de piste.

Potrivit proiectului de hotărâre aprobat de consilierilor generali, în Capitală ar  trebui să apară 97 de kilometri de piste pentru biciclişti, distribuiţi pe 60 de străzi. De asemenea, din proiect face parte şi amenajarea mai multor parcări publice pentru biciclete, dar şi a mai multor centrelor de închiriere a acestora.

Totodată, mai multe zone ale oraşului ar trebui să fie reamenajate, iar trotuarele ajustate, urmând să fie făcute şi puncte intermodale care să facă legătura dintre locurile în care pot fi lăsate bicicletele şi mijloacele de transport în comun din Bucureşti.

Pentru realizarea proiectului este necesară suma de 9,8 milioane de euro, iar durata de execuţie a acestuia se întinde pe 18 luni.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Filon Aurel
29.04.2014, 20:29:16

Pai Sorinel Minune si ai sai consilieri unt preocupati cum sa scoata mai multi bani din sosele suspendate neterminate sau piste de bicicleta pe hartie,asa e mult mai usor de spaguit!

Utilizator Adevărul
29.04.2014, 22:58:17

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările