Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Proprietarul vilei devastate de Revelion: „Cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Aveau săbii, macete”. Reacţia Poliţiei

29
3 Jan 2022 17:08:34
Autor: Maria Ţaga

Proprietarul unei vile din Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută după Anul Nou după ce şi-a găsit casa distrusă de cei care au organizat Revelionul acolo. Poliţiştii îi caută acum pe cei care au vandalizat proprietatea.

Propietarul vilei distruse de Revelion nu a putut preciza nici datele de contact, nici numărul de persoane care au participat la petrecere deoarece păgubitul şi petrecăreţii s-au înţeles la telefon, iar cheia a fost predată printr-un intermediar, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

„În data de 1 ianuarie 2022, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deţine în Bucureşti, unui grup de tineri,  dimineaţa constatând mai multe distrugeri în interior. Având în vedere că au relaţionat telefonic şi cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat. Cercetările sunt efectuate de Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi pentru identificarea tuturor persoanelor”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit observatornews.ro. 

Petrecăreţii au vândut bilete la intrare şi au organizat o adevărată petrecere underground, iar banii pe care tinerii i-au plătit pentru cazare, mai precis 35.000 de lei, au fost rapid recuperaţi.

Proprietarul, care nu avea asigurare trebuie să scoată, însă, din buzunar de cel puţin de 20 de ori suma pentru a-şi recupera investiţia, adică peste 14.000 de euro.

„Se pare că au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici... Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau nişte şerveţele cu sânge. Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uşi, patru televizoare, plus tablouri", a povestit Babu Iancu, proprietarul vilei. 

După ce au distrus tot ce se putea distruge, spre dimineaţă, petrecăreţii au plecat la casele lor. Niciunul dintre ei nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa. Proprietarul a făcut plângere la poliţie şi speră să îşi recupereze, măcar parţial, pagubele.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

Just Joe
3.01.2022, 17:15:28

Cum adica, 35.000 de lei cazarea ???? Ceva este foarte ciudat aici !

+4 (6 voturi)
Ludwig
3.01.2022, 17:55:36

Ca sa fie tras la raspundere cel ce a devastat, acet proprietar trebuia sa aiba contract de inchiriere inregistrat la circa financiara unde era impozitat la greu. In contract scrie clar ca trebuei sa platesti daca distrugi. Avea contract sau doar vroia sa castige si el un ban fara sa plateasca impozit? Nu a putut preciza nici cum ii cheama pe aia ce le-a oferit casa...asa ca e bun de plata el. Pentru contract era obligatoriu copie de buletine si cel ce semna contractul raspundea. Asa ca politia nu are cei face decat o amenda zdravana de evaziune...

+7 (15 voturi)
Ludwig
3.01.2022, 17:59:01

joe...e 3500 lei adica 35 mil vechi...e o gresala 35 mii. Oricum e enorm 750 euro penttru o zi, dar s-a aruncat la chilipiruri si drogatii i-au aranjat casa el neavand contract de inchiriere inregistrat la circa financiara...

+9 (9 voturi)
BYBY BYBYKU
3.01.2022, 18:12:54

asa-i , de cate sute de ori m.am prezentat la vreun hotel primul lucru facut a fost sa predau cartea de identitate la receptie. Este o regula. hotelurile au obligatia sa predea lista clientilor la circumscriptia politeneasca de care apartine. Asta cum naiba zice ca nu stie numele celor ce au profanat hotelul. Dupa mine proprietarul a avut cu cel putin unul dintre vandalizatori o afacere necurata in trecut si asa si-a primit nota de plata. Nu cred sa fie o trupa atat de barbara in tara sa comita astfel de vandalism asa din senin, cum ca vandalizarea ar fi placerea cuiva, doamne fereste si miluieste.

-12 (22 voturi)
Ludwig
3.01.2022, 18:19:03

Nu numai ca dai buletinul la hotel, dar complertezi si un formular in care scrii cat stai, adresa, seria de buletin, adresa, etc

+4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (29)

Modifică Setările