Proprietarul vilei devastate de Revelion: „Cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Aveau săbii, macete”. Reacţia Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pensiune devastata Bucuresti

Proprietarul unei vile din Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută după Anul Nou după ce şi-a găsit casa distrusă de cei care au organizat Revelionul acolo. Poliţiştii îi caută acum pe cei care au vandalizat proprietatea.

Propietarul vilei distruse de Revelion nu a putut preciza nici datele de contact, nici numărul de persoane care au participat la petrecere deoarece păgubitul şi petrecăreţii s-au înţeles la telefon, iar cheia a fost predată printr-un intermediar, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

„În data de 1 ianuarie 2022, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deţine în Bucureşti, unui grup de tineri,  dimineaţa constatând mai multe distrugeri în interior. Având în vedere că au relaţionat telefonic şi cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat. Cercetările sunt efectuate de Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi pentru identificarea tuturor persoanelor”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit observatornews.ro. 

Petrecăreţii au vândut bilete la intrare şi au organizat o adevărată petrecere underground, iar banii pe care tinerii i-au plătit pentru cazare, mai precis 35.000 de lei, au fost rapid recuperaţi.

Proprietarul, care nu avea asigurare trebuie să scoată, însă, din buzunar de cel puţin de 20 de ori suma pentru a-şi recupera investiţia, adică peste 14.000 de euro.

„Se pare că au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici... Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau nişte şerveţele cu sânge. Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uşi, patru televizoare, plus tablouri", a povestit Babu Iancu, proprietarul vilei. 

După ce au distrus tot ce se putea distruge, spre dimineaţă, petrecăreţii au plecat la casele lor. Niciunul dintre ei nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa. Proprietarul a făcut plângere la poliţie şi speră să îşi recupereze, măcar parţial, pagubele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite