Protest al angajaţilor STB. Cer demisia directorului regiei şi ameninţă că blochează transportul în Capitală FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Peste 700 de angajaţi STB protestează în curtea instituţiei, nemulţumiţi de modul în care merg negocierile pentru condiţiile de lucru şi salarizare. Serviciile de transport public nu sunt însă afectate, pentru că angajaţii care protestează nu sunt de serviciu. Totuşi, oamenii ameninţă că vor bloca transportul în Bucureşti.

Aceştia spun că în cazul în care negocierile de azi vor eşua, iau în calcul ca zilele următoare să facă grevă şi să afecteze circulaţia autobuzelor şi tramvaielor.

GALERIE FOTO

Oamenii spun că le-a expirat contractul colectiv de muncă şi îşi doresc de asemenea şi o majorare salarială, pentru că a crescut rata inflaţiei şi spuneau că nu au mai avut creşteri salariale de 3 ani. Ar urma să aibă o creştere de 200 de lei la un salariu mediu, spre exemplu, al şoferilor de STB de 4100-4200 de lei, relatează Digi24.

Un grup de angajaţi de la STB au mers să aibă o discuţie cu cei din consiliul de administraţie dar şi cu directorul general. Oamenii cer demisia directorului Regiei de Transport Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite