Protest în faţa primăriei lui Negoiţă. Oamenii sunt nemulţumiţi că edilul sectorului 3 şi-a încălcat promisiunile electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă, primarul sectorului 3
Robert Negoiţă, primarul sectorului 3

Reprezentanţii grupului civic „Cetăţean Sector 3“ vor protesta joi, 11 iunie, în faţa primăriei lui Robert Negoiţă. Aceştia susţin că sunt nemulţumiţi de faptul că edilul de sector nu şi-a respectat promisiunile făcute în timpul campaniei electorale, atunci când lupta pentru obţinerea scaunului de primar.

Membrii grupului „Cetăţean Sector 3“ susţin că sunt contrariaţi de faptul că Robert Negoiţă nu şi-a respectat promisiunile făcute. 

Printre nemulţumirile acestora se numără faptul că primarul ar reabilita termic doar unele blocuri, în funcţie de preferinţe, după cum susţin cei din grupul civic, dar şi că asfaltul de pe o mulţime de străzi din sector este deteriorat.

O altă nemulţumire a oamenilor ţine de faptul că primarul Negoiţă a îngrădit cu garduri de circa doi metri înălţime unele locuri de joacă, toate aceste decizii fiind luate fără o consultare publică. Astfel, ei au anunţat că joi, 11 iunie, de la ora 16.30, vor ieşi să protesteze faţă de aceste probleme chiar în faţa sediului primăriei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite