Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Primii „locatari“ s-au instalat în Sky Tower. Raiffeisen Bank şi-a mutat sediul în cea mai înaltă clădire din România

0
26 Apr 2013 17:32:56
Autor: Cristina Răduţă
Noul sediu se află în cea mai înaltă clădire din ţară FOTO Adevărul
Noul sediu se află în cea mai înaltă clădire din ţară FOTO Adevărul

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai importante bănci din ţară, şi-a schimbat sediul social, mutându-se în cea mai înaltă clădire din România.

Începând de astăzi, banca are un singur sediu central în Bucureşti, în clădirea Sky Tower din Bucureşti, în care vor lucra aproximativ 1.700 de angajaţi. „A fost un efort uriaş să ne mutăm pe parcursul a doar câteva luni şi le mulţumesc pentru această performanţă colegilor mei din echipa de proiect”, a ţinut să precizeze Steven van Groningen, preşedintele băncii.

În anul 2012, banca a realizat un profit net de 88 de milioane de euro, cel mai bun rezultat de pe piaţa bancară locală, având o bază de două milioane de clienţi.

Grupul Raiffeisen în România oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare prin subsidiarele sale: Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital&Investement, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, Raiffeisen Asset Mangement sau Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.

Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România, cu 37 de etaje, zece lifturi şi cinci etaje de parcare subterană, fiind  situată între strada Barbu Văcărescu şi calea Floreasca.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările