Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult aşteptatul raport întocmit de medicii legişti de la „Mina Minovici", care priveşte situaţia elevei de la Liceul „Jean Monnet" a fost finalizat. 

Potrivit acestuia, se infirmă acţiunea de viol. Documentul nu indică decât prezenţa unei fisuri anale care, zic specialiştii, ar fi putut proveni dintr-un act sexual consimţit. Cu alte cuvinte, legiştii nu au putut stabili că există alte urme de violenţă care să sugereze un viol.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)

Același document indică însă că eleva a întreţinut relaţii sexuale cu profesorul ei de sport. Asta înseamnă că acuzaţia adusă dascălului, aceea că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, se menţine!
Totodată, procurorii au mai cerut ca eleva să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a fost afectată de cele întâmplate.


Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti

Ancheta merge mai departe, iar elevii care sunt de partea profesorului strâng bani pentru a-i angaja un avocat bun, în speranţa că vor reuşi să-l scoată de după gratii mai repede.


Click pe imagini pentru fotogalerie cu Oana, eleva care îşi acuză proful de viol!

image


Citeşte şi:

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite