RATB: Controlorii care l-au agresat pe bărbatul care circula cu un autobuz fără bilet au fost retraşi din circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce trei controlori au fost filmaţi în timp ce l-au agresat fizic pe un bărbat care circula fără titlu de călătorie cu un autobuz din flota RATB, reprezentanţii regiei au explicat că angajaţii implicaţi în acest incident au fost retraşi din traseu.

„RATB s-a autosesizat în legătură cu acest caz, iar o comisie de disciplină cercetează echipa de control implicată în incident, în conformitate cu prevederile Codului Muncii şi ale Regulamentul intern. Pe perioada cercetărilor, cei trei controlori au fost retraşi din traseu. Măsurile care vor fi luate faţă de aceştia vor fi comunicate ulterior.

Totodată, pentru a evita astfel de incidente, luni dimineaţă, toate echipele de control au fost instruite să respecte întocmai reglementările existente, chiar dacă omisiunile acestora permit eludarea legilor de către călătorii frauduloşi, agresivi.

Politica RATB este aceea de a conştientiza pe toţi călătorii, prin introducerea unor reglementări locale care să asigure o relaţie corectă cu aceştia – atât cu cei fideli şi conştiincioşi, cât şi cu cei frauduloşi.

În acelaşi timp, RATB precizează că nu tolerează nici comportamentul controlorilor, dar - pentru a fi corecţi faţă de călătorii conştiincioşi - nici pe al călătorilor frauduloşi care încearcă să evite sancţionarea folosindu-se de astfel de acţiuni teatrale şi în forţă“, anunţă reprezentanţii RATB într-un comunicat de presă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite