HARTĂ Recomandări de trafic pentru seara „Depeche Mode“. În ce zone trebuie să evitaţi staţionarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul „Depeche Mode“ care are loc în această seară pe Arena Naţională va genera o aglomerare a traficului din zonă. Brigada Rutieră recomandă şoferilor să fie precauţi în trafic şi să evite străzile din zona stadionului.

Brigada Rutieră a dispus de efective mărite de poliţişti care să asigure fluidizarea traficului şi să dispună măsuri de prevenire a accidentelor în perimetrul stadionului.

Pentru ca totul să decurgă fără incidente, poliţiştii recomandă bucureştenilor să lase maşinile personale acasă şi să circule cu mijloacele de transport în comun.

Cei care nu vor respecta acest îndemn sunt rugaţi să evite străzile din perimetrul stadionului, în special bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu, strada Vatra Luminoasă şi Bulevardul Pierre de Coubertin.

În plus, Poliţia Rutieră îi roagă pe şoferi sa-şi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care zona este aglomerată. Participanţii la trafic să fie atenţi la semnalele poliţiştilor care dirijează traficul.

Pentru ca seara să treacă fără niciun incident, şoferii să conducă cu o viteză redusă şi să evite zonele aglomerate cu fanii „Depeche Mode“.

harta concert
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite