Recursul profesorului de la Jean Monnet va fi judecat sâmbătă la Tribunalul Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Octavian Vişan, dascălul de la Jean Monnet care a fost acuzat de viol de către o elevă de a sa, va fi eliberat sâmbătă, în urma deciziei de joi a magistraţilor de la  Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. În aceeaşi zi, va fi judecat şi recursul acestui caz.

Instanţa a decis ieri că fostul profesor nu reprezină un pericol social şi va fi cercetat în libertate. Acesta urmează să fie eliberat sâmbătă, 17 decembrie, atunci când mandatul de arestare preventivă de 29 de zile va expira.

Însă, această motivare a judecătorilor a fost contestată de procurori, iar recursul va fi judecat sâmbătă, la ora 14.00, în cadrul Tribunalului Bucureşti, în Camera 213. „Decizia magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 a fost contestată de procurori iar sâmbătă urmează se se judece recursul, la Tribunalul Bucureşti“, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro Daniel Ionaşcu, avocatul dascălului.

Profesorul Dan Octavian Vişan, de la Liceul „Jean Monnet“, a venit alături de tatăl său în faţa judecătorilor

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Dan Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti, în data de 18 noiembrie!

De asemenea, dacă acest recurs se va dovedi un succes, Dan Octavian Vişan are interdicţia de a se apropia de presupusa victimă, Oana, eleva care l-a acuzat de viol, şi de trei colege ale acesteia, martore în dosar, dar şi de liceul Jean Monnet.

Au făcut sex de mai multe ori


Avocatul a mai adăugat şi că acuzaţiile profesorului de sport sunt relaţii sexuale cu minori şi viol. Daniel Ionaşcu susţine, însă, că nu a fost vorba de acest lucru, întrucât cei doi nu s-au aflat la primul act sexual.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva care l-a acuzat de viol pe profesorul ei de sport!

„Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că a fost viol“, a spus avocatul. Acesta a explicat că în timpul excursiei de la Predeal, profesorul de sport Dan Octavian Vişan a mai întreţinut încă două relaţii sexuale cu eleva sa, Oana. 

Cu eleva „violată“ la psihiatru

De cealaltă parte, Cristian Sârbu, apărătorul elevei care la acuzat pe Dan Octavian de viol, spune că Oana nu a reuşit încă să-şi revină după excursia de la Predeal. „Oana se află în continuare sub supravegherea permanentă a unui psihiatru “, a declarat avocatul elevei.

Referitor la acuzaţia de viol, Sârbu a explicat că în acest caz este destul de greu de demonstrat agresiunea sexuală. „Este normal să nu se găesească urme de violenţă, pentru că Oana a făcut plângerea de viol abia după cinci zile“, a explicat apărătorul fetei. 

Citeşte şi:

Profesorul de la Jean Monnet, acuzat că a făcut sex cu o elevă minoră, va fi eliberat


EXCLUSIV Avocatul profesorului de la Jean Monnet: „Nu poţi să vii după a treia partidă de sex şi să spui că este viol“


Elevul reţinut de poliţie din cancelaria liceului de fiţe Jean Monnet este fiul unui consilier PDL


Olimpicii de la „Jean Monnet” reneagă fițoșii liceului

image

Avocaţii din scandalul sexual de la „Jean Monnet“ s-au insultat în faţa procurorilor. Paula Iacob: „Sunt o proastă!“. Cristian Sârbu: „Asta ştim deja!“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite