Cele mai tari oferte pentru Revelion din Capitală: Casa Poporului - învăluită în atmosfera anilor '20, Centrul Vechi - punctul zero al distracţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focurile de artificii vor fi piesele de rezistenţă în noaptea dintre ani FOTO Arhivă
Focurile de artificii vor fi piesele de rezistenţă în noaptea dintre ani FOTO Arhivă

Pe lângă petrecerile organizate de Revelion pe străzile Capitalei, anul acesta cluburile şi restaurantele bucureştene se întrec în oferte care mai de care mai atractive, iar una dintre petrecerile de pomină se anunţă la Palatul Parlamentului din Capitală.

Una dintre cele mai fastuoase petreceri din noaptea dintre ani va avea loc la Palatul Parlamentului din Capitală, acolo unde bucureştenii sunt aşteptaţi să petreacă o noapte încărcată de farmecul anilor 1920.Mai exact, este vorba despre câteva ore rupte din atmosfera reprodusă în filmul „Marele Gatsby“. 

Intrarea la eveniment se va face pe baza unor carduri de acces care pot fi cumpărate din strada Italiana numărul 21 şi strada Doamna Ghika numerele 3-5. 

Organizatorii au anunţat că există cinci categorii de carduri ce pot fi achiziţionate, iar cel mai scump este la categoria V.I.P. şi costă 300 de euro, în timp ce un card la categoria Premium costă cu 50 de euro mai puţin. Pentru categoria Standard, bucureştenii care vor să ia parte la petrecere trebuie să scoată din buzunar 200 de euro, în timp ce pentru categoria Basic 150 de euro. Pentru categoria Extra-Basic, preţul unui card este de 100 de euro. 

Dress code şi candy bar

Printre artiştii care vor anima atmosfera se numără Horia Brnciu şi Loredana Groza. La miezul nopţii, un foc de artificii impresionant va lumina cerul Capitalei. Dress-code-ul evenimentului, ţinuta black tie, va include pentru doamne o rochie de seară lungă, acceptându-se şi rochia „cocktail“, descrisă ca fiind rochia ce se opreşte imediat peste genunchi, realizata dintr-un material pretentios. Accesorizarea rochiei trebuie să fie minimă, iar bijuteriile din aur sau argint. 

În ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, ţinuta poate cuprinde smoching format dintr-o juachetă neagră cu revere din mătase şi pantaloni negri, cămaşă albă cu guler special pentru papion negru de măatse, şosete negre şi pantofi de aceeaşi culoare. 

Meniul va fi unul diversificat, iar cei prezenţi la eveniment se vor putea bucura de fructe de mare, vrânzeturi, sushi, dar şi de un bufet tradiţional şi un de candy bar. De pe masă nu vor lipsi băuturile alcoolice şi sucurile.

Centrul Vechi, plin de oferte pentru Revelion

Barurile din Centrul Vechi al Capitalei se întrec în oferte care mai de care mai atractive pentru cea mai strălucitoare noapte din an. La Berăria Hanul cu Tei de pe strada Blănari, preţul unui bilet la petrecerea de Revelion este de 350 de lei, fiind incluse antreuri, gustări tradiţionale, garnituri, feluri principale, salate şi deserturi. În ceea ce priveşte grupurile mai mari de zece persoane, preţul biletului pentru fiecare participant scade cu 50 de lei. 

Şi ofertele din Centrul Vechi nu se opresc aici. Spre exemplu, pentru noaptea dintre ani bucureştenii pot alege şi City Grill, iar preţul unui bilet de intrare costă 350 de lei. Acesta include o gamă largă de preparate şi băuturi, dar şi deserturi.

Cele mai ieftine bilelete pentru noaptea de Revelion din Centrul Vechi încep de la 150 de lei, dar costurile variază în funcţie de meniurile oferite şi de artiştii care animă atmosfera în timpul nopţii. Cei care nu sunt dispuşi să plătească sume ceva mai mari, pot alege să-şi petreacă Revelionul în Nirvana, o cafenea din Centrul Istoric. Intrarea la eveniment costă 150 de lei, dar meniul nu include şi mâncare, doar băuturi.

Pe aceeaşi temă:

Revelionul 2013-2014 în stradă. Unde petrec românii noaptea dintre ani

Piaţa Constituţiei, nou Revelion marca Primăria Capitalei: Puya, Voltaj şi Delia vor concerta în noaptea dintre ani

Loredana şi Smiley dau tonul la „SuperVelionul“ Pro TV şi Pro FM, în Piaţa Revoluţiei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite