Revelionul lui Oprescu, imortalizat în cea mai mare fotografie de grup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare poză de grup va fi făcută de Revelion în Piaţa Constituţiei în cadrul petrecerii organizate din fonduri publice de Primăria Capitalei, potrivit unui comunicat emis de ArCub.

Petrecerea de Revelion organizată în Piaţa Constituţiei din fonduri publice de Primăria Capitalei, prin interemediul ArCuB, va începe la ora 20.00. 

"Rar se întâmplă ca la o petrecere să ai alături peste 40.000 de prieteni şi, apoi, să-i poţi vedea pe toţi în fotografie (...) Uriaşa poză de la 'Revelionul Bucureştiului' va fi pentru toţi un prilej de a se mândri cu atmosfera efervescentă de care s-au bucurat în cea mai importantă noapte din an", se arată în comunicatul citat.

"Revelionului Bucureştiului" va începe de la ora 20.00, iar accesul la eveniment este liber. Seara va fi deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol plin de suspans, ce îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse.

De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelion se va încinge prin concertul susţinut de Mandinga. Până spre miezul nopţii, publicul din Piaţa Constituţiei va putea urmări recitaluri live ale unor artişti precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj.

Către miezul nopţii, What’s Up feat. DeMoga Music, împreună cu noi nume ale muzicii pop- Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally -, vor crea un moment unic, fiind acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile melodiei "La mulţi ani". După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă alături de Smiley & Friends (CRBL, Alex Velea şi Andreea Bănică).

Revelionul lui Oprescu, pe ecranele din Centru

Municipalitatea şi-a propus astfel să le ofere cetăţenilor Capitalei atmosfera de sărbătoare dezlănţuită în celebrele evenimente similare din Times Square (New York) sau Champs-Élysées (Paris).

Petrecerea din Piaţa Constituţiei, recitalurile vedetelor invitate şi reacţiile publicului vor fi transmise live pe ecranele amplasate pe Bulevardul Unirii şi în Piaţa Unirii.

Întâmpinarea Anului Nou în Piaţa Constituţiei este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin ArCuB, de şase ani.

Pe aceeaşi temă:

Vanghelionul, la a 12-a ediţie. Ştefan Bănică Jr. şi Loredana Groza vor concerta în noaptea de Revelion

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat că va organiza şi în acest an celebrul Revelion la Romexpo. Printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Ştefan Bănică şi Loredana Groza.

Cele mai tari oferte pentru Revelion din Capitală: Casa Poporului - învăluită în atmosfera anilor '20, Centrul Vechi - punctul zero al distracţiei

Pe lângă petrecerile organizate de Revelion pe străzile Capitalei, anul acesta cluburile şi restaurantele bucureştene se întrec în oferte care mai de care mai atractive, iar una dintre petrecerile de pomină se anunţă la Palatul Parlamentului din Capitală.

Revelionul din Piaţa Constituţiei, în cifre: 130 de artişti, 20 de tone de artificii şi 200 de lumini inteligente

În cea mai strălucitoare noapte din an, distracţia se mută în Piaţa Constituţiei din Capitală, acolo unde, în ultimii şase ani, zeci de mii de bucureşteni s-au adunat să numere ultimele secunde din an. Pentru Revelionul din acest an, municipalitatea se laudă cu 130 de artişti, 20 de tone de artificii şi 200 de lumini inteligente şi 70 de kilometri de cabluri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite