S-a deschis primul hotel de lux pentru căţei. Andreea Raicu l-a cazat pe Efi în camera VIP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pluto Pet – hotelul de lux pentru căţei, a fost inaugurat astăzi în Capitală. Are două camere VIP, adică Very Important Pet, de 30 de metri patraţi fiecare, 6 camere normale, cu între 10 şi 16 metri pătraţi fiecare şi 8 camere simple.

Preţul pentru o noapte de cazare pleacă de la 45 de lei şi urcă până la 120 de lei.

La Pluto Pet, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu 164D, pot fi cazaţi 16 căţei, 7 angajaţi având grijă non-stop de ei, printre aceştia fiind şi un medic veterinar. Fiecare cameră are web-cam, aşa că proprietarul vede din orice colţ al lumii ce face animalul său.Bucătăria hotelului asigură mâncarea pentru clienţii care nu vin cu mâncarea de acasă.

Hotelul prestează şi servicii de grădiniţă. Dimineaţa proprietarii îşi aduc animăluţele, iar seara le pot lua acasă.De asemenea, alte servicii sunt oferite contra cost: dresajul, transportul de acasă la hotel şi de la aeroport. Preţul unei călătorii în oraş este de 50 de lei.

image

Camera VIP de la Pluto Pet

Spaţiul de joacă şi cel pentru plimbare are o suprafaţă de 6.000 metri pătraţi, a precizat managerul.

"Hotelul e deschis practic de o lună, iar investiţia este de 150.000 de euro. În acest moment sunt cazaţi 7 căţei la Pluto Pet, iar camerele VIP au fost deja rezervate pentru perioada sărbătorilor", a declarat Robert Caraman, managerul hotelului. Toate spaţiile destinate patrupedelor sunt dotate cu televizor, având rolul de a asigura animalului zgomotul de fond cu care este obişnuit acasă.

Andreea Raicu tocmai şi-a cazat căţelul întrucât trebuia să plece din oraş, pentru filmări la Piteşti. Patrupedul ei, botezat Efi, are un picior bandajat că s-a născut cu malformaţie şi tocmai a fost operat.

"Îl las de fiecare dată când plec din oraş sau în străinătate. Mama are un Doberman bătrân şi nu se poate ocupa de amândoi. Efi al meu are nevoie de atenţie tot timpul şi ştiu că aici e îngrijit cum trebuie", a spus Andreea Raicu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite