Salonul Auto Bucureşti & Accesorii şi-a deschis porţile, la 20 de ani de la prima ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SAB & Accesorii şi-a deschis astăzi porţile, la Romaero Băneasa, în prezenţa lui Cristian Popescu-Piedone. FOTO Adevărul
SAB & Accesorii şi-a deschis astăzi porţile, la Romaero Băneasa, în prezenţa lui Cristian Popescu-Piedone. FOTO Adevărul

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2013 şi-a deschis astăzi porţile, la Romaero Băneasa, în prezenţa Primarului Cristian Popescu-Piedone, care a tăiat panglica inaugurală. Este ediţia cu numărul 20, iar organizatorii au promis surprize pentru vizitatori.

La 20 de ani de la prima ediţie, organizatorii SAB & Accesorii îşi propun ca, în cele 10 zile de desfăşurare, între 10 şi 20 octombrie, să pună în legătură directă companiile expozante cu publicul vizitator, atât public larg cât şi specialiştii în domeniu, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza mai multe contracte şi de a mări volumul vânzărilor directe pe plan naţional.

Evenimentul a ajuns, astăzi, la cea de a XI-a ediţie si la cea de a III-a succesivă de la relansarea sa din anul 2011 şi are loc în tradiţionala locaţie, Romaero Baneasa. Anul acesta, vor expune 19 mărci, unele dintre modele fiind premiere naţionale inaugurate de curând la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme şi autovehicule utilitare uşoare şi grele, vehicule hibride şi electrice, motociclete, biciclete, piese şi accesorii auto, moto şi velo, sisteme audio şi de navigaţie, echipamente şi utilaje pentru service-uri şi spălătorii auto, tuning auto şi moto, presa de specialitate, societăţi de leasing şi de asigurări auto.

Expoziţie de maşini clasice

De asemenea, evenimentul va cuprinde şi o expoziţie inedită de maşini clasice, în cadrul căreia vor fi expuse unicate estimate şi la peste 100.000 de euro, show-uri aviatice şi de paraşutism, show-uri de drift şi offroad sau curse avion-auto-moto.

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2013 este deschis zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, în fiecare zi, iar preţul unui bilet este de 20 de lei, la care se mai adaugă 10 lei pentru parcare.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite