Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Se dă startul unui nou maraton de vaccinare în mai multe centre din Bucureşti

2
12 Oct 2021 15:10:00
Autor: Maria Ţaga
Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă vor mai fi organizate maratoane de vaccinare.
Valeriu Gheorghiţă a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, dacă vor mai fi organizate maratoane de vaccinare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, anunţă un nou maraton de vaccinare în mai multe centre din Bucureşti.

„Avem în plan în perioada următoare să organizăm un maraton de vaccinare în mai multe centre de vaccinare din Capitală, însă, trebuie să definitivăm în acest moment toate detaliile logistice legate de personalul medical care trebuie să deservească o activitate de acest gen. Vom identifica să avem un centru de vaccinare care are o capacitate mai mare în fiecare sector şi simultan să avem acest tip de activitate. Nu pot să vă dau la acest moment perioada în care se va desfăşura acest eveniment, dar cât se poate de repede, în următoarele două săptămâni probabil că vom face acest eveniment. Este în pregătire şi stabilim toate detaliile şi vom transmite din timp informaţiile necesare pentru a fi cunoscute”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

El a precizat că, în funcţie de numărul de prezentări actualele, centre de vaccinare îşi pot adapta programul de lucru.  

„Fiecare centru de vaccinare şi fiecare judeţ împreună cu Direcţia de Sănătate Publică poate să extindă perioada de lucru, programul de activitate al centrului, în funcţie de adresabilitatea pe care persoanele, populaţie o are în respectivele centre. Există din acest punct de vedere suficientă libertate încât să adaptăm programul de lucru la solicitările pe care oamenii le au”, a transmis coordonatorul campaniei de vaccinare.
 
El a reamintit că oamenii se pot vaccina în cabintelele medicilor de familie şi în spitale, atunci când se internează. 
 
„Suplimentar oamenii se pot vaccina în cabinetele de medicină de familie, în spitale, atunci când se internează şi când ajung la spital şi este un lucru important şi de asemenea în centrele de vaccinare care au în momentul de faţă program extins majoritatea şi unde ne putem prezenta direct cu buletinul sau cu programare în platformă”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.
 
El a precizat că maratonul vaccinării va fi tot la sfârşitul unei săptămâni, pe o perioadă de trei zile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Mandrean Paul
12.10.2021, 15:50:23

Ok frate: dai startul la un nou "maraton" de vaccinare insa uiti ca doar cei care si-au facut acum 6 luni ambele doze vor participa. Cei care urmeaza la booster. Ia implica-i matale, stimate guvern(atata cat mai esti si existi) pe mai-marii cultelor din tara asta in campania de vaccinare! Taie-le subventiile daca nu o fac, da drumul la Justitie asupra lor(ca ai materie prima, har Domnului) si o sa vezi ca 85-90% dintre enoriasi se vor vaccina!

-12 (12 voturi)
cib
12.10.2021, 16:26:45

Ma, tu esti indragostit. Dormi cu poza lui Mengele sub perna si nu vrei sa ne spui si noua!

-10 (12 voturi)
Modifică Setările