UPDATE Sectoarele 2 şi 3 au rămas iar fără apă caldă şi căldură. Încă două conducte de apă s-au spart FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Sectoarelor 2 şi 3 din Capitală au rămas, din nou, fără apă caldă şi căldură, după ce, la finalul lunii noiembrie, au stat mai bine de 10 zile cu caloriferele reci. Agentul termic ar fi fost oprit pentru remedierea unor avarii.

UPDATE O conductă de apă s-a spart şi pe strada Nada Florilor, din cartierul Tei, sâmbătă, la amiază. Un internaut a postat pe un grup de Facebook o imagine în care se vede că apa şiroieşte pe stradă. „Pe Nada Florilor, chiar în acest moment, avem foarte multă apă caldă”, a scris bărbatul. 

Un alt internaut a postat pe Facebook mai multe imagini cu „Mica Veneţie” din sectorul 2, Strada Nada Florilor.

Imagine indisponibilă

FOTO: Facebook/ Draghici Adrian

Imagine indisponibilă

FOTO: Facebook/ Draghici Adrian

Imagine indisponibilă

FOTO: Grupo Facebook

O conductă de apă s-a spart sâmbătă dimineaţă, pe Strada Cernăuţi, în sectorul 2, arată o internaută, care a filmat cum apa şiroieşte pe stradă,  fără ca autorităţile să intervină pentru a repara avaria. Filmarea arată cum s-a crăpat asfaltul şi  apa ţâşneşte din mai multe locuri.

Incidentul nu este singular. În noaptea de joi spre vineri, o conductă de apă s-a spart pe bulevardul Ferdinand. În imaginile trimise de telespectatori se vede cum bălteşte apa pe stradă. Un incident similar, tot pe bulevardul Ferdinand, a avut loc în urmă cu 3 luni. Potrivit unui comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, furnizarea agentului termic a fost oprită în mai multe zone din Sectoarele 2 şi 3, pentru remedierea unor avarii apărute în reţeaua de termoficare, conform digi24.ro.

Imagine indisponibilă

FOTO: digi24.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite