SEXGATE LA JEAN MONNET Avocata profului acuzat de viol: „Tatăl elevei a vrut să găsească un ţap ispăşitor pentru isprăvile ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paula Iacob, avocatul profesorului Dan Octavian Vișan, închis în urmă cu aproximativ două săptămâni pentru relații sexuale cu minori, a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că eleva acuzatoare a vrut să se răzbune pe dascăl, pentru că nu i-au ieșit planurile pe care le avea cu el.

Avocatul lui Dan Vișan a susținut că drama profesorului a pornit de la o reglare de conturi dintre acesta și eleva răsfățată. Mai mult decât atât, Oana ar fi și mincinoasă, deoarece a declarat că a fost abuzată sexual de tânărul de 26 de ani, iar expertiza a demonstrat foarte clar că nu a fost vorba despre un viol, ci despre un act intim consimțit.

Țap ispășitor pentru nazurile elevei

Motivul pentru care Oana l-a acuzat pe prof că ar fi violat-o este clar, din punctul de vedere al Paulei Iacob, cu atât mai mult cu cât eleva a mers la poliție după câteva zile. ,,Fata asta nu a realizat o relație cu tânărul profesor, după cum spera, și a decis să se răzbune”, a explicat apărătoarea lui Dan Vișan.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana, eleva din SEXGATE LA JEAN MONNET!

Aceasta consideră că minora a mers la poliție la îndemnul tatălui ei, care a făcut mari eforturi să îi spele imaginea. ,,Părintele știa că nu are un comportament potrivit unei tinere normale de 17 ani și a dorit să găsească un țap ispășitor pentru isprăvile ei”, a povestit avocatul. ,,O adolescentă care consumă cantități mari de alcool cu atâta ușurință, după care se duce în camera unui bărbat singur, știe foarte clar ce urmează să se întâmple acolo și este limpede că fata are o conduită îndoielnică”, a mai adăugat susținătoarea dascălului.

Marian, fostul iubit al Oanei, spune că eleva „aduce numai nenorociri bărbaţilor“

Prins în capcana seducției

,,Probele care există la dosar și circumstanțele în care s-a întâmplat noaptea de amor explică existența unui acord consimțit, ba chiar provocat de către fată”, a relatat Paula Iacob. Mai mult decât atât, avocatul tânarului crede că nu există dovezi certe care să justifice arestarea preventivă a lui Dan Vișan.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză profesorul că a violat-o)

Aparătoarea profesorului a spus că urmează să se mai stabilească două aspecte esențiale pentru acest caz. În primul rând, justițiarii trebuie să decidă dacă raportul sexual a fost provocat de către Oana. Probele arată că actul intim a avut loc cu acordul fetei, însă trebuie să se afle dacă aceasta l-a sedus pe profesor. În al doilea rând, procurorii trebuie să hotărască dacă tânărul știa că eleva mai este minoră sau nu, această turnătură influențând circumstanțele în care s-a produs raportul sexual, a lămurit avocatul.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu elevele-sexy de la Liceul „Jean Monnet“

image

Confruntarea declarațiilor

Apărătoarea dascălului este de părere că justițiarii au de dat un verdict dificil, deoarece este greu de stabilit care dintre cele două personaje a declarat adevărul: dascălul iubit de elevi, care s-a lăsat dus de val într-o seară, sau o adolescentă care obișnuiește să consume alcool, să posteze fotografii provocatoare pe site-urile de socializare și să aibe un comportament ușuratic în societate, în special la școală.

Citeşte şi:

Fetele rele de la "Jean Monnet": două eleve s-au ales cu dosare penale pentru furt, o alta s-a iubit cu un profesor iar o liceană a pozat dezbrăcată în Playboy

HAOS LA „JEAN MONNET“: absenţe muşamalizate, transferuri ilegale şi liceene care fac sex cu profesori sau pozează în Playboy

Cele mai sonore poveşti de amor dintre profesori şi elevi. Marile iubiri din şcolile străine după modelul Sexgate la „Jean Monnet“

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite