SEXGATE LA JEAN MONNET Eleva care l-a băgat în puşcărie pe profesor nu are încă certificatul medical care atestă violul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana (17 ani), eleva celebrului liceu din Capitală, a mers ieri împreună cu tatăl său la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica certificatul medical care atestă că a fost violată de profesorul Dan Octavian Vişan.

La ieşirea din clădirea Institutului de Medicină Legală, tatăl tinerei a declarat pentru Click! că actul medical nu este încă gata. Cu toate acestea, judectorii Tribunalului Bucureşti au decis astăzi arestarea pentru 29 de zile a dascălului.
„Au trecut două săptămâni şi nici măcar acum actul medical nu este încă gata. Ne-am săturat de toată situaţia asta“, a declarat Costel R., tatăl tinerei.




Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oana!


Bărbatul mai susţine că fata este încă şocată de cele întâmplate şi abia se poate concentra la teme. „Fetiţa mea este încă traumatizată. A început perioada tezelor, trebuie să se concenterze pe altceva“, a mai spus tatăl elevei.

Cum a început scandalul SEXGATE LA JEAN MONNET

Oana, eleva de la Jean Monnet, alături de părinţii ei

La începutul lunii octombrie, Oana a făcut plângere penală la Parchet pe numele profesorului Dan Vişan, pe care l-a acuzat că ar fi violat-o. Dascălul a fost reţinut atunci pentru 24 de ore, fiind acuzat că a întreținut relaţii sexuale cu o minoră.
La acea dată, magistraţii au decis ca profesorul de sport să fie cercetat în stare de libertate. După recursul procurorilor, la 18 noiembrie, magistraţii au hotărât arestarea preventivă a profesorului de sport.

image

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!


Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite