SEXGATE LA JEAN MONNET Proful acuzat de viol a plâns în faţa judecătorilor. Vezi imagini cu dascălul la Tribunal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Vişan, profesorul de sport de la Liceul „Jean Monnet“ care a fost acuzat de o elevă că ar fi violat-o, a fost arestat preventiv astăzi, pentru o perioadă de 29 de zile. Dacă se dovedeşte că este vinovat, dascălul riscă de la 3 la 18 ani de închisoare pentru relaţii sexuale cu minori.

Profesorul din scandalul SEXGATE LA JEAN MONNET a fost dus în arest, astăzi, în jurul orei 12.30, direct din sala de judecată. Acesta a venit la Tribunalul Bucureşti însoţit de tatăl său care încerca din răsputeri să-i alunge gândurile negre. Cu ochii înlăcrimaţi şi obosoţi, Dan Vişan aştepta pe holurile tribunalului sentinţa finală încă de la primele ore ale zilei. Uneori, când se simţea privit de jurnalişti, dascălul schiţa de formă un zâmbet. Dan Vişan şi tatăl său au refuzat să facă orice fel de declaraţii.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini c profesorul Dan Octavian Vişan pe holurile Tribunalului Bucureşti!

Pedeapsa se poate amplifica

Bărbatul în vârstă de 26 de ani este acuzat de relaţii sexuale întreţinute cu un minor. După cele 29 de zile pe care le va petrece după gratii, Dan Vişan va fi din nou adus în sala de judecată pentru a se stabili dacă îi va fi prelungită sau nu arestarea.

Acesta riscă între trei şi 18 ani de închisoare. Mai mult, fiind organizatorul excursiei şcolare de la Sinaia, dar şi totodată îndrumătorul acelor elevi, pedeapsa se poate amplifica. Reamintim că, în luna octombrie, un grup de elevi de la „Jean Monnet“ au mers împreună cu profesorul Vişan într-o excursie şcolară la munte. Acolo, aşa cum susţine eleva-acuzatoare, profesorul ar fi violat-o. Citeşte AICI amănunte picante despre excursia de la Sinaia.

Profesorul Dan Octavian Vişan, pe holurile Tribunalului Bucureşti
image

Click pe imagini pentru fotogalerie (eleva de la Jean Monnet care îşi acuză )



Iniţial, Dan Vişan a fost acuzat de viol de către o elevă de a sa, însă încadrarea juridică făcute pe numele profesorului este de relaţii sexuale cu minori. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au judecat, astăzi dimineaţă, recursul procurorilor împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, prin care profesorul a fost lăsat în libertate.

image

Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie

Citeşte şi:

Profii dezaxaţi, greu de dibuit

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“ la Predeal

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite