Sky Tower are noi chiriaşi: un restaurant spaniol va fi noua atracţie a celei mai înalte clădiri din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sky Tower Bucharest are noi chiriaşi: o companie de electricitate şi un restaurant spaniol. FOTO Adevărul
Sky Tower Bucharest are noi chiriaşi: o companie de electricitate şi un restaurant spaniol. FOTO Adevărul

Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România, va avea doi noi chiriaşi: Entre Aromas, un restaurant cu specific spaniol, situat pe trei niveluri, şi Tinmar-Ind, cel mai mare comerciant privat de electricitate din ţară.

Din 21 octombrie, în Sky Tower se va deschide restaurantul cu specific spaniol Entre Aromas. Construit ca un colţ de Spania în Bucureşti, cu un decor spectaculos inspirat din Gaudí, restaurantul a fost gândit pentru a oferi angajaţilor din Sky Tower, dar şi vizitatorilor, un meniu adaptat nevoilor acestora pentru diferitele momente ale zilei.

Cu o capacitate de 100 de locuri, situat pe trei niveluri, Entre Aromas va avea trei zone distincte: bistro pentru dimineaţa, restaurant-bufet pentru prânz şi restaurant à la carte pentru seara. Angajaţii Sky Tower şi vizitatorii se vor bucura de o amplă varietate de cafele, patiserie şi alte produse pentru micul dejun, un bufet rapid cu un preţ accesibil la prânz şi un meniu rafinat bazat pe fructe de mare şi specialităţi spaniole pentru gurmanzi la cină.

Restaurantul va funcţiona de luni până vineri între orele 8.00 si 24.00, iar sâmbata şi duminica între 10.00 şi 24.00.

O companie de electricitate va ocupa un etaj întreg al Sky Tower

De asemenea, Sky Tower va găzdui din această toamnă şi compania de electricitate Tinmar-Ind, care va prelua un etaj întreg al Sky Tower Bucharest, cu o suprafaţă de 1.200 mp. Spaţiul destinat birourilor beneficiază de un sistem care asigură eficientizarea consumului de energie şi o activare automată a luminilor şi a fluxului de aer, inclusiv pe coridoare şi holuri. Fiecare birou dispune de lumină naturală şi poate fi compartimentat în funcţie de preferinţe. „Alegerea noastră a fost influenţată de o serie de factori precum calitatea premium, nivelul ridicat de flexibilitate a spaţiului, poziţionarea şi vizibilitatea excelente, toate acestea din perspectiva unui raport calitate-preţ extrem de ofertant“, spune preşedintele Tinmar-Ind, Augustin Constantin Oancea.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Bucureşti, oraşul înălţimilor. Cum s-a conturat istoria clădirilor ameţitoare din Capitală

FOTO Cea mai înaltă clădire din România îi cheamă pe bucureşteni la ping-pong şi fussball. Etajul 34, deschis pentru joacă

Clădirile care zgârie norii Capitalei. Sky Tower, cea mai înaltă construcţie din România: 37 de etaje, 137 de metri

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite