Spaţii comerciale, scoase la închiriat cu 4 euro/mp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar unul din cele cinci spaţii comerciale scoase la licitaţie pentru închiriat în sectorul 4 de Direcţia de Administrare a Pieţelor a fost atribuit. Licitaţia cu strigare s-a organizat în

Doar unul din cele cinci spaţii comerciale scoase la licitaţie pentru închiriat în sectorul 4 de Direcţia de Administrare a Pieţelor a fost atribuit. Licitaţia cu strigare s-a organizat în Piaţa Covasna. Pentru atribuirea celor patru spaţii rămase neînchiriate s-a stabilit o nouă licitaţie. Preţul de pornire al licitaţiei a fost stabilit la 4 euro/metru pãtrat.
Spaţiile scoase la licitaţie au suprafeţe între 7 şi 28 de metri pătraţi şi sunt oferite spre închiriere atât comercianţilor de produse agroalimentare, cât şi celor ce comercializează produse nealimentare. Pentru a se putea înscrie, comercianţii trebuie să achiziţioneze caietul de sarcini, care trebuie să conţină: actul de constituire a societăţii, certificatul de înmatriculare; codul fiscal şi un certificat constatator de la Registrul Comerţului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite