Spitalul Colentina a lansat platforma de diagnosticare on-line. Unitatea, destinată exclusiv tratării pacienţilor cu CoVid-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Colentina FOTO Adevarul

Spitalul Clinic Colentina, din Bucureşti, aflat în administrarea Primăriei Capitalei, anunţă că a lansat platforma de diagnosticare on-line,după ce unitatea medicală a devenit, de luni, 16 martie, centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus.

„Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările. În dorinţa de a fi mereu alături de pacienţii noştri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum şi Lite Microsystems, vă pune la dispoziţie un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanţă, prin intermediul căruia medicii noştri vă pot oferi recomandări medicale“, informează Spitalul Clinic Colentina.

Aceeaşi sursă menţionează că persoanele care au nevoie pot adresa întrebări medicale, pot transmite detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă şi pot încărca documente medicale. „Veţi primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noştri. ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitaţi această evaluare online, care este GRATUITĂ“, menţionează documentul citat.

„Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dumneavoastră“. mai informează Spitalul Colentina.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite