STB: Dificultăţi la vânzarea de titluri de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de Transport Bucureşti desfăşoară lucrări de upgradare la structura de hardware aferentă sistemului automat de taxare, astfel că în următoarele două week-enduri vor apărea dificultăţi la vânzarea titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri.

Societatea de Transport Bucureşti (STB) SA a comunicat că va continua procesul de modernizare pe zona de tehnologie şi va upgrada structura de hardware aferentă sistemului automat de taxare. Acest proces este necesar pentru o mai bună adaptare la structura şi volumul cererii de transport, mai arată în respectivul comunicat.

"Ca urmare a acestor lucrări de upgrade pe serverele de taxare, programate pentru zilele 19-20 şi 26-27 octombrie a.c., procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri va întâmpina temporar dificultăţi, fiind afectate anumite funcţionalităţi (de ex: emiterea de titluri de călătorie cu tarif redus/ gratuit, emiterea de carduri personalizate, translatări, preschimbări)", mai arată sursa citată.

Restul posesorilor de carduri emise de STB nu vor fi afectaţi.

Totodată, Corpul de Control din cadrul Societăţii de Transport Bucureşti a fost instruit să aplice o procedură de îndrumare şi prevenţie pentru călătorii afectaţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite