Articol publicitar

Strigătul de ajutor al unui tânăr de 26 de ani, bolnav de leucemie! “Vreau să trăiesc”. Iată cum îl putem ajuta!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabin, înainte de a se îmbolnavi
Sabin, înainte de a se îmbolnavi

Sabin este un tânăr de 26 de ani, a căruit viaţă s-a schimbat brusc, în vara anului trecut, când a aflat ca are leucemie, într-o forma agresivă.

Dupa mai multe serii de citostatice, Sabin a vazut o luminita de speranta. Pentru a urma tratamentul, care l-ar putea salva, intr-o clinica in Italia are insa nevoie de bani si de aceea apeleaza la ajutorul celor care donand, o suma cat de mica, il pot ajuta sa-si reia viata.

Tratamentul care ii ofera o sansa la viata costa 100.000 de euro si este singura lui optiune! Donand o suma modica, veti putea contribui la "renasterea" lui Sabin, mult prea tanar ca sa piarda lupta cu viata. Haideti sa il ajutam cu o suma cat de mica, pentru el este foarte important!

Sabin si-a pus intr-o scrisoare intrega poveste.

“Luna august , luna in care iti planuiesti concediul bine meritat dupa un an de munca , este luna in care nu trebuie sa mai ai griji , si sa nu iti mai pese de nimic decat de tine , este luna in care am aflat diagnosticul care a socat toti cunoscutii si familia mea : Leucemie , nimeni nu vrea sa auda asa ceva cu toate ca auzim mereu in jurul nostru , nu iti inchipui ca ti se poate intampla tie. Cancerul meu se gaseste in sange mai exact. Am fost diagnosticat cu Leucemie Acuta mielo-monocitara in dimineata zilei de 29 iulie.

sabin

Este o forma de Leucemie care avanseaza foarte agresiv si nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a digera situatia. Nu stiam pe cine sa sun sau cui sa ii dau vestea groaznica mai intai , cine e mai pregatit sa o primeasca, mie nu imi venea sa cred, nimanui nu i-a venit sa creada , perfect sanatos , fara raceli , fara excese , faceam sport destul de des , mai ales ca am dus o viata sportiva mereu, nu te gandesti ca diagnosticul in urma unui banal control sa fie atat de dur. Doctorii mi-au spus pe scurt si simplu : - Trebuie sa faci tratament cu citostatice pentru a incerca sa distrugem celulele canceroase si nu ai prea mult timp de gandit fiind forma de leucemie acuta. Bun si facut, prea mult nu am de avem de ales, dam cu semnatura si ramanem internati in spital pentru ca a incepe demersurile pentru cura de citostatice.

Dupa prima cura slabisem 10 kg, nu intru in detalii cum au fost efectele , pot sa spun doar groaznic, si ca iti dai seama pentru prima oara cum e sa traiesti sub amenintarea vietii. Din fericire , lucrurile nu erau nici pe departe asa negre, speranta inca este , la sfarsitul lunii cand incepusem sa imi revin putin doctorul mi-a dat un raspuns favorabil : ai raspuns bine, dar nu perfect, mai avem inca o cura de inductie si pe urma vedem, a doua cura a fost putin mai usor de indurat si dupa inca o luna de stat in spital raspunsul doctorului a fost si mai bun : remisiune completa. In sfarsit, viata parca incepea sa se rezolve si lucrurile nu mai pareau asa negre aveam sub 5% blasti cancerigeni ceea ce insemna ca sunt pe calea cea buna , dupa cura de consolidare doctorii aveau un dubiu in legatura cu remisia mea, o alta luna in care imi recolteaza din stern si din sold biopsie medulara sa vada progresia , si raspunsuri care nu iti mai aduc nici zambetul pe fata, dar nici nu te ineaca in disperare: 2-4 % mielo blasti si 2-4% blasti monocitoizi , deci nu sunt in remisie.

Dupa alte analize reiese ca sunt in remisie , bun , speranta este iar acolo. Inca o cura de remisie , inca o luna de citostatice , repetam analizele , aceasi problema. Mai rau, se pune problema de transplant si citostatice foarte agresive . Doctorii care ma trateaza nu stiu ce decizie sa mai ia , sunt putin depasiti de situatie , iar linistea mea se afla in o clinica din Italia. O clinica recomandata de o persoana draga care si-a gasit vindecarea dupa aceeasi boala cumplita”

Persoanele care vor sa-l ajute pe Sabin sa ajunga la clinica din Italia pentru tratament pot depune bani in conturile RO50BACX0000001043028001 – in euro si RO77BACX0000001043028000 – in lei, deschise la Unicredit Tiriac Bank, sucursala Decebal, Bucuresti, pe numele Nemes Sabin Mihai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite