Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Surpriza din şosete: ce au descoperit jandarmii în pachetul pentru o persoană aflată în carantină în Bucureşti

5
10 Apr 2020 18:36:44
Autor: News.ro

Un bărbat şi o femeie au încercat să îi ducă unui membru al familiei, aflat într-un centru de carantină din Bucureşti, pacheţele cu o substanţă vegetală a cărei deţinere este interzisă, anunţă Jandarmeria. Pacheţelele erau ascunse într-o pereche de şosete.

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, în jurul orei 15:00, la unul dintre centrele de carantină din Capitală s-au prezentat un bărbat şi o femeie, pentru a aduce un pachet pentru un membru al familiei aflat în carantină. 
 
"La efectuarea controlului bagajului, jandarmii au descoperit într-o pereche de şosete patru pacheţele ce conţineau o substanţă vegetală a cărei deţinere este interzisă", arată sursa citată.
 
Acestor persoane le-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Herr Hoher
10.04.2020, 18:49:47

Viteaza Militie Po pulara a mai destructurat oa banda periculoasa de traficanti de marijuana. Au recuperat de la infractori periculosi o cantitate de aproape 2 (doua) grame de hashish. Dublati-le salariile, ca merita!

+2 (4 voturi)
Onofrei Stelica
10.04.2020, 19:41:46

Nu inteleg,oamenii astia sunt in carantina sau condamnati de li se controleaza pachetele.

-2 (2 voturi)
Smeritu Pahomie
10.04.2020, 19:11:31

MILITIA zice ca virusul e principalul....dar se vede ca au ordin sa aduca miliarde de lei din amenzi la Bugetul hacuit de borfasii de politicieni si securistii cu salariile lor "speciale"....sa nu moara cumva de foame......tocmai acum cand sta productia in toata tara ei sunt singurii "muncitori" ...."albinutzele" care aduc mierea-n stupina pe timp de jale......

+1 (3 voturi)
Andrei Adrian
10.04.2020, 19:52:08

Carantina inseamna ca ti se perchezitioneaza pachetele? Ce-i aia "efectuarea controlului bagajelor"? Ce reglementare spune ca trebuie sa se faca asa ceva? E posibil ca au actionat "la pont" si asteptau sa vina curierul cu drogurile (or fi facut actele pentru operatiune, ar fi primit acordul procurorului s.a.m.d.?). Mai este posibil ca n-au facut nimic din toate astea si, pur si simplu, controlau ABUZIV obiectele personale ale oamenilor. Observ ca atunci cand au ocazia unii politisti NU CUNOSC si nici nu le prea pasa sa RESPECTE LEGEA. Isi asuma cu de la sine putere rolul de procuror ba uneori chiar si de judecator. In cazurile cele mai banale interpreteaza legea cum vor ei si stabilesc pedepse ad-hoc cu pumni si picioare in fund.

0 (2 voturi)
kitty kat
11.04.2020, 00:07:27

Era o substantå vegetalå in pachet? Påi normal, dacå persona in carantinå tine post...:-))

0 (2 voturi)