Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de blocuri din aproape toate sectoarele din Bucureşti nu au apă caldă. Oamenii se plâng de acest lucru de aproximativ două săptămâni.
Sute de blocuri din aproape toate sectoarele din Bucureşti nu au apă caldă. Oamenii se plâng de acest lucru de aproximativ două săptămâni.

Sute de blocuri din Bucureşti au rămas fără apă caldă, cele mai multe probleme fiind înregistrate în sectoarele 4 şi 5. Reprezentanţii Termoenergetica spun că motivul este o avarie produsă în urma schimbului de parametri, mai precis trecerea de la sistemul de iarnă la cel de vară.

„Aceste avarii şi disfunţionalităţi apar de fiecare dată când se trece de la sistemul de iarnă la cel de vară şi, respectiv, de la cel de vară la cel de iarnă”, au spus reprezentanţii Termoenergetica, conform Digi24.

Avariile durează de câteva zile în aproape toate sectoarele capitalei, dar cele mai multe probleme sunt în Sectorul 4 şi 5.

„Atunci când se face trecerea de la sistemul de iarnă la sistemul de vară, se trece de la 4 CET-uri, la doar două. Odată cu rearondarea ariilor de funcţionare, apar avarii, disfuncţionalităţi în funcţionare.

În momentul de faţă, sectoarele 2, 3, 4 şi 6 sunt echilibrate, mai pot apărea doar probleme punctuale la orele de consum. Avem probleme pe Sectorul 1, în zona Titulescu şi pe Sectorul 5.

Probabil mâine vom fi cu tot sistemul în parametri.

Aceste avarii şi disfunţionalităţi apar de fiecare dată când se trece de la sistemul de iarnă la cel de vară, şi, respectiv, de la cel de vară la cel de iarnă.

Nu ştim câte blocuri au fost afectate, pentru că parametrii diferă de la oră la oră, e foarte greu de făcut o analiză exactă”,  a spus directorul adjunct Termoenergenetica, Adrian Gîtlan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite