Sute de persoane au fost evacuate de urgenţă din Complexul Therme, după ce un echipament s-a supraîncălzit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Alarma de incendiu de la Therme Bucureşti a fost activată, duminică, în jurul ore prânzului, când complexul a funcţionat, la capacitate maximă.

Potrivit Libertatea, oamenii au evacuat clădirea în cinci minute şi au rămas în parcare, după ce personalul le-ar fi transmis că a izbucnit un incendiu la subsol. „Mirosea puternic a ars”, a declarat o persoană care se afla în interiorul complexului.

Reprezentanţii Therme au transmis ce s-a întâmplat pe pagina de Facebook a complexului. „Astăzi, 13 iunie 2021, în jurul orei 17:20, un echipament auxiliar din spaţiul tehnic al Therme Bucureşti a semnalat o supraîncălzire, incidentul minor neafectând niciun client prezent în Therme la acel moment”, se arată în mesajul postat pe Facebook. 

Potrivit sursei citate, pentru siguranţa si confortul clienţilor şi angajaţilor Therme Bucureşti, conform protocolului de siguranţă, s-a decis, ca masură preventivă, întreruperea activităţii pentru restul zilei.

„Vizitatorii prezenţi în complex, în acel moment, au fost îndrumaţi, în mod organizat, către ieşirea din complex.”, transmit reprezentanţii complexului. 

Pentru disconfortul creat, toţi cei prezenţi la momentul menţionat în complexul de relaxare şi wellness vor primi vouchere de acces pentru a reveni la o data ulterioară.

„În acest moment defecţiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să îşi reia activitatea normală începând din 14 iunie. 

După închiderea în luna martie a anului trecut, din cauza restricţiilor legate de pandemia COVID, Therme Bucureşti s-a redeschis pe 7 iunie. Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, având o suprafaţă totală indoor de peste 34000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite