Tânără bătută de un taximetrist din Capitală: a lovit-o atât de tare, încât a aruncat-o de pe trotuar pe stradă, în faţa maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură ŞtirileProtv
FOTO captură ŞtirileProtv

O tânără din Bucureşti a fost sechestrată în maşina unui taximetrist şi bătută, pentru că a îndrăznit să îi atragă atenţia şoferului că a ales un traseu mai lung.

Marina Muntean a comandat o maşină prin intermediul aplicaţiei Speed Taxi ca să ajungă la serviciu. Când i-a atras atenţia taximetristului că a ales un traseu mult mai lung decât cel pe care îl ştia ea, bărbatul şi-ar fi ieşit din minţi: „Mi-a blocat uşile ca să nu pot să cobor, am început să ţip. Când am ajuns în coloana am reuşit să ies, a ieşit după mine, mi-a dat un pumn, am căzut şi apoi nu-mi mai aduc aminte aproape nimic, au sărit doi oameni să mă ajute, eram aproape inconştientă”, a declarat victima pentru ŞtirileProtv.

Bărbatul care a intervenit în apărarea tinerei a declarat că taximetristul a lovit-o atât de tare, încât a aruncat-o de pe trotuar pe stradă, în faţa maşinilor. 

Şoferul a fugit de la faţa locului, dar a fost depistat şi este cercetat în libertate pentru loviri şi alte violenţe, plus distrugere şi va rămâne fără loc de muncă.

Un alt angajat Speed Taxi s-a aflat în atenţia presei pentru un incident violent la începutul lunii februarie, când un şofer a fost filmat în timp ce ameninţa un client cu pistolul.

Valentin Daniel Popescu, taximetrist la Speed Taxi, fusese filmat la Otopeni, în timp ce ameninţa un client cu un pistol, pe care îl scosese din portbagaj. Valentin Daniel Popescu s-a înfuriat şi a ameninţat pasagerul cu pistolul, atunci când acesta i-a reproşat traseul ales şi l-a anunţat că vrea să coboare din maşină.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite