Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Tânărul muşcat de şobolani la Piaţa Romană spune că nu a putut depune plângere la Primăria Sectorului 1. „Mi s-a spus să contactez avocatul“

15
28 Jul 2021 21:22:45
Autor: George-Andrei Cristescu
Foto: antena3.ro
Foto: antena3.ro

Bucureşteanul muşcat de un şobolan miercuri, în centrul Capitalei, susţine că nu a putut depune plângere la Primaria Sectorului 1 şi că funcţionarele de acolo i-au recomandat confuze să-şi sune avocatul.

„S-a întâmplat cum se întâmplă de obicei când te duci la un ghişeu. Mi s-a dat o foaie, un pix şi mi s-a spus să scriu «subsemnatul...» şi probabil că o să ajungă. Se uitau unii la alţii, nu a fost ceva clar, nu aveau chef, nu ştiu... Nu am stat să mă cert cu ei sau să fac atmosferă, am plecat şi mi-am sunat avocatul să văd ce am de făcut şi cum pot să rezolv cât mai repede această problemă. Mi s-a spus că mai bine ar fi să contactez şi avocatul, că poate să mă îndrume mai bine. Oarecum am cerut (n.r.- o audienţă cu primarul Clotilde Armand). I-am scris pe Facebook în privat unui coleg de-al dânsei. Pe mine nu despăgubirile mă mulţumesc. Eu sunt tânăr, am 26 de ani, am avut putere să dau şobolanul de pe mine. Dacă ar fi fost altă persoană mai în vârstă nu ştiu care ar fi fost situaţia. Şobolanii sunt pe străzi de vreo lună jumate-două. Într-adevăr, nu atacau, dar acum se pare că au început şi să atace...”, a declarat Cătălin, tânărul muşcat de şobolan, pentru Antena 3.

El a adăugat că vrea să meargă şi la poliţie. 

Reamintim că un tânăr de 26 de ani a fost muşcat de picior de un şobolan, în zona Piaţa Romană, el ajungând de urgenţă la spital, unde medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic. Incidentul ar fi avut loc lângă parcul Grădina Icoanei. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

15 Comentarii

Georgian Macadau
28.07.2021, 22:09:07

Las că ne mai împrumută Câțu vreo 10 miliarde și pentru șobolanii franțuzoaicei. Păi dacă așa-i la Paris ce se așteptau votanții bucureșteni?! Că va fi altfel? Acum înțelegeți și voi de ce au cele mai puternice parfumuri: că și rapănul de acoperit e mare 😂😂

-10 (24 voturi)
Mihai II
29.07.2021, 01:06:30

Gradina Icoanei este in Sectorul 2. Poate ca a fost muscat acasa la el. Poate ca este un om platit de mafia psd sa faca circ. (Este stilul propagandei mincinoase a psd) De ce justitia nu se pronunta mai repede in dosarul fraudarii masive a alegerilor de catre psd ?

+3 (9 voturi)
andrei ispas
28.07.2021, 23:59:38

Îi recomand acestui tanar sa respecte schema de vaccinare cu serul atirabic, nu-i de gluma cu rabia. Sobolanii sunt in mod sigur purtatori de rabie.

+8 (10 voturi)
crîşmăriţa rîşniţă
29.07.2021, 00:22:53

N-are nevoie de nici un vaccin. Șobolanii nu-s mortali altor șobolani..

-2 (14 voturi)
Noah_Scînteia@Vancouver.ca
29.07.2021, 01:07:03

Orthodoxi...

+8 (44 voturi)

Vezi toate comentariile (15)

Modifică Setările