Tensiuni în şedinţa Consiliului Local Sector 1. Clotilde Armand, acuzată de întârzierea plăţii burselor pentru şcolari. Cum se apără edilul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inquam Photos/ George Călin
Foto: Inquam Photos/ George Călin

Dinu Gheorghe, consilier local PNL în Sectorul 1, o acuză pe Clotilde Armand de întârzieri la plata burselor pentru elevi, deşi există fonduri. La ultima şedinţă de consiliu local, consilierul a sunat un director de liceu, care a confirmat că plăţile nu sunt la zi.

„Este şocantă atitudinea doamnei primar, minte cu nonşalanţă, doar ce ne-a garantat că a plătit toate bursele la zi, am sunat o directoare din Sectorul 1 care a contrazis-o şi a dovedit că nu a plătit bursele, că sunt întârziate cu minim 3 luni, dacă nu chiar patru luni”, sunt acuzaţiile lansate de Dinu Gheorghe.

Consilierul PNL susţine că edilul a părăsit sala după o oră de dezbateri, refuzând să răspundă întrebărilor consilierilor locali şi să ofere explicaţii referitoare la acuzaţiile acestora.

„Acesta este respectul pe care îl arată doamna primar cetăţenilor şi consilierilor locali. Vine la consiliu, citeşte un text gata pregătit şi cam atât”, susţine consilierul.

În timpul şedinţei de Consiliu Local, Dinu Gheorghe a sunat-o pe directoarea Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu” din Sectorul 1, Cristina Issa, care a transmis că liceul este în urmă cu 3 luni la plata burselor.

„În acest moment s-a făcut finanţare pentru luna mai, pentru bursele sociale şi cele de merit, studiu şi performanţă, dar nu s-au plătit bursele pentru luna iunie, iulie”, i-a transmis directoarea liceului Brâncoveanu primarului Clotilde Armand, în timpul şedinţei.

Clotilde Armand a întrebat-o ulterior dacă elevii care au început şcoala în septembrie şi-au primit bursele.

„Nu suntem la zi cu plăţile, nu am terminat anul şcolar (n.r. anterior). Suntem decalaţi cu 3 luni”, a fost răspunsul directoarei.

„Vă jucaţi cu cuvintele, eu nu întreb asta”, i-a transmis edilul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite