Termoenergetica anunţă lucrări la conducta primară în zona Fundeni. 115 blocuri şi Spitalul Fundeni vor rămâne fără apă caldă săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, luni, 23 mai 2022, vor începe lucrări de reparaţii a conductei primare cu diametrul de 600 mm, în zona Fundeni - Sectorul 2, veche de aproape 40 de ani. Lucrările vor afecta 115 blocuri şi Spitalul Fundeni care nu vor avea apă caldă săptămâna viitoare.

Termoenergetica anunţă că lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita şi Motodrom şi Şoseaua Fundeni. 

”Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru şapte puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri şi Spitalul Fundeni, va fi sistată până vineri, 27 mai 2022, ora 24.00”, anunţă compania.  

Încă din cursul dimineţii de luni vor fi începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervenţiile pentru reparaţii. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă. 

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.  

”Este important de subliniat faptul că echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din reţea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, a mai precizat compania.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite