Toate spitalele pe care Primăria Capitalei le administrează au cititoare pentru cardurile de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate spitalele administrate de Primăria Capitalei au cumpărat cititoare de carduri FOTO Arhivă
Toate spitalele administrate de Primăria Capitalei au cumpărat cititoare de carduri FOTO Arhivă

De pe 1 mai intră în vigoare proiectul cardului naţional de sănătate al CNAS, iar Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Bucureşti a anunţat că toate cele 19 spitale aflate în administrarea Primăriei Capitalei au achiziţionat cititoare pentru cardurile de sănătate, fiind pregătite corespunzător.

„M-am asigurat că toate cele 19 spitale pe care Primăria Municipiului Bucureşti le administreaza şi-au achiziţionat cititoare pentru cardurile de sănătate, au soft-urile puse la punct şi personalul medical instruit. 

Atrag atenţia tuturor managerilor din unităţile spitaliceşti să nu refuze niciun pacient care ajunge la spital, în cazul în care apar defecţiuni tehnice în sistem. Toţi pacienţii vor primi îngrijiri medicale, iar eventualele probleme  vor fi sesizate Casei de Sănătate a Municipiului Bucureşti, pentru a fi remediate în cel mai scurt timp“, a precizat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

De asemenea, pentru asiguraţii care încă nu au primit cardul de sănătate, furnizorii de servicii medicale vor verifica în sistem calitatea de asigurat a pacientului.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite