Bucureşti

articolul anterior articolul urmator

Traficul a fost reluat în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală, unde a aterizat forţat un elicopter militar american

1
15 Jul 2021 15:44:16
Autor: Maria Ţaga
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Traficul din piaţa Charles de Gaulle din Bucureşti a fost reluat după ce aici un elicopter al Forţelor Armate ale SUA a aterizat de urgenţă.

Traficul din Piaţa Charles de Gaulle a fost reluat după ce un elicopter militar care  participa, împreună cu alte aeronave, la o repetiţie pentru manifestările organizate cu prilejul Zilei Aviaţiei, 20 iulie, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă. 

Ministerul Apărării a transmis, joi, că pilotul elicopterului american aterizat de urgenţă în Capitală a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse. „ Au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente”, a transmis MInisterul.

„Regretăm incidentul petrecut joi, 15 iulie, cu un elicopter al Forţelor Armate ale SUA, care a aterizat forţat în Piata Charles de Gaulle din Bucureşti. Pilotul a reuşit să controleze aeronava astfel încât să nu fie victime, iar pagubele materiale să fie reduse”, a transmis, joi, MApN pe pagina de Facebook.

Instituţia a precizat că elicopterul militar participa, împreună cu alte aeronave, la o repetiţie pentru manifestările organizate cu prilejul Zilei Aviaţiei, 20 iulie, la Monumentul Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.

„Siguranţa cetăţenilor este foarte importantă pentru noi şi, de aceea, au fost dispuse măsuri pentru a evita producerea, pe viitor, a unor astfel de incidente”, a mai transmis MApN.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Brascombre
15.07.2021, 18:37:58

Boss, facem amiabila sau mergem la politie?

Modifică Setările