Trecerea de pietoni pe care a fost omorâtă Raisa a fost refăcută după aproape trei săptămâni de la accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adrian Cuculis
Foto Adrian Cuculis

Avocatul familiei Raisei, fata care a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist, a anunţat că marcajul de pe bulevardul Laminorului a fost refăcut după mai bine de două săptămâni de la tragedie.

„Bulevardul Laminorului, 28.01.2022. A treia săptămână de la accidentul unde fetiţa familiei Barbu şi-a pierdut viaţa şi încă o fată de 11 ani o să rămână pe viaţă cu imaginea prietenei ei moartă pe carosabil. Statul a rezolvat problema la aproape trei săptămâni de la accident şi la un an de zile de la ultima sesizare a locuitorilor ca pe acel Bulevard, trecerile nu sunt marcate. Viteza de reacţie a primăriei/ASMB este comparabilă cu pasivitatea totală", spune Adrian Cuculis, avocatul familiei Barbu, scrie Observator.

De-a lungul timpului au fost făcute mai multe sesizări către Administraţia Străzilor cu privire la mai multe treceri de pietoni ale căror marcaje s-au şters în zona Bucureştii Noi.

Este şi cazul trecerii de pietoni de pe Bulevardul Laminorului, unde Raisa, fetiţa de doar 11 ani, a fost lovită în  de o maşină de poliţie condusă cu viteză mare de agentul Constantin Popescu, de la Secţia 5. Tânăra a murit pe loc, iar colega cu care traversa strada a fost rănită, fiind internată la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite