Trei bărbaţi din Capitală, prinşi de poliţişti după ce au furat dintr-un magazin sute de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politie

Trei bărbaţi din Bucureşti au fost prinşi de poliţişti după ce au furat dintr-un magazin aproape 500 de pachete de ţigări în valoare de aproape 10.000 de lei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în Sectorul 6 au fost sesizate mai multe furturi din magazine, astfel că grupul de lucru constituit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 a identificat mai mulţi bărbaţi specializaţi în astfel de fapte.

Poliţiştii au observat, vineri seară, trei dintre bărbaţii vizaţi la volanul unei maşini, iar în jurul orei 2.00 unul dintre ei la un moment dat a verificat de mai multe ori un magazin. Ulterior, toţi trei au fost văzuţi de poliţişti cum puneau în maşină un bagaj voluminos, apoi au plecat în viteză. Poliţiştii au plecat în urmărirea lor, iar în scurt timp i-au blocat în trafic şi i-au imobilizat.

În urma verificării maşinii au fost găsite 500 de pachete de ţigări de diverse mărci, precum şi mai multe ustensile pentru tăierea sau forţarea sistemelor de siguranţă.

Patronul magazinului a fost identificat şi audiat, iar prejudiciul de aproximativ 10.000 de lei a fost recuperat în totalitate.

Bărbaţii au fost reţinuţi, iar cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie sub supravegherea Parchetului de lângă Judecătoria Sector 6 pentru furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite