Trenuri blocate la intrarea în Bucureşti din cauza furtunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtuna care s-a abătut asupra Capitalei vineri seară nu a rămas fără urmări. Zeci de străzi şi gospodării au fost inundate, mai multe maşini au fost avariate din cauza unor copaci căzuţi, iar traficul feroviar a fost dat peste cap.

Circulaţia trenurilor care circulă pe relaţiile Bucureşti Nord - Chiajna, Bucureşti Nord - Bucureşti Băneasa - Lehliu şi Bucureşti Nord - Chitila a fost oprită temporar din cauza fluctuaţilor de tensiune înregistrate în sistemul de alimentare cu energie electrică.

S-a intervenit cu drezina pantograf între Bucureşti Nord si Chitila, singura zonă rămasă încă fără tensiune în linia de contact. Personalul de specialitate verifică firul de contact şi intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate din cauza furtunii, au transmis reprezentanţii CFR.

Până la finalizarea intervenţiilor pe segmentul Bucureşti Nord - Chitila, următoarele trenuri staţionează temporar: 15934 în Buftea, 1529 în Crivina, 1755 în Chitila, 347-2 şi 16044 între Chitila şi Bucureşti Nord.

În Bucureşti a fost în vigoare o avertizare nowcasting Cod galben de vijelii.

Furtuna Bucuresti in Crangasi FOTO Laurentiu Sirbu

Imagine din zona Crângaşi din Capitală FOTO Laurenţiu Sîrbu / Adevărul 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite