Ultimul mare scandal în care a fost implicat Clanul Duduienilor, al cărui lider Emi Pian a fost ucis recent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţii cu mascaţi la Seif Duduianu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Percheziţii cu mascaţi la Seif Duduianu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Clanul condus de Emi Pian era recunoscut pentru scandalurile violente din Capitală. „Duduienii” dădeau bani cu camătă, se ocupau cu şantajul, traficul de droguri sau proxenetismul. Ultima dată, au fost în atenţia poliţiei în urmă cu două săptămâni.

Pe 20 iulie, mascaţii au descins la mai multe adrese ale unor interlopi din clanul Duduienilor, condus de Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian. Procurorii instrumentau un dosar în care cei vizaţi erau acuzaţi de şantaj şi tâlhărie.

Plângerile penale au fost făcute de cunoscuţii manelişti Florin Salam şi Nicolae Guţă. Cei doi susţin că Duduienii i-au lăsat fără banii câştigaţi la mai multe petreceri sau i-au obligat să cânte gratuit. 13 interlopi au fost ridicaţi şi duşi la audieri.

Florin Salam a mai avut de a face cu lumea interlopă, fiind bătut în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care Florin Salam ar fi băut mai multe pahare.

La rândul său, Nicolae Guţă a fost agresat în urmă cu câţiva ani în toaleta unui bar din Petroşani. Manelistul a fost luat pe sus de mai mulţi indivizi care i-au cerut să plătească o anumită sumă de bani, pe care le-o datora. Nicolae Guţă nu a depus plângere împotriva agresorilor.

Clanul Duduienilor este unul dintre cele mai de temut clanuri interlope din România. Acţiunile lor sunt însoţite de violenţă, membrii fiind înarmaţi cu săbii sau topoare, intră în locuinţele victimelor, pe care le obligă, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii sau încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile.

„Regele”, înjunghiat mortal

Anul trecut, Emi Pian era aşteptat la poarta Penitenciarului Rahova cu şampanie, manele şi focuri de artificii. „S-a întors regele acasă” spuneau susţinătorii acestora, iar imaginile au fost transmise în direct pe internet. Pian ieşea din puşcărie după o condamnare de 3 ani şi 8 luni pentru şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor.

Emi Pian este fiul lui Nicolae Duduianu zis „Pian” (60 de ani). Nicolae Duduianu a fost reţinut pentru tentativă de omor, după ce a lovit intenţionat cu maşina o altă persoană, despre care se crede că îi era rival.

În noaptea de luni spre marţi (3/4 august) Emi Pian a fost omorât cu mai multe lovituri de cuţit. Cel care l-a lovit pe Pian este un membru al unui clan rival, iar conflictual a izbucnit de la un joc de barbut, amândoi interlopii dând bani cu camătă aceluiaşi jucător – lucru interzis în lumea cămătarilor.

Atunci când a aflat că Emi a murit tatăl său, Nicolae Duduianu a suferit un şoc. Surse apropiate clanului Duduianu susţin că bătrânul a suferit un atac de cord. Informaţia a fost confirmată şi de către oficiali ai Administraţiei Penitenciarelor unde acesta se afla încarcerat.

Citeşte şi:

Filtre ale poliţiştilor şi jandarmilor după uciderea lui Emi Pian, liderul Clanului Duduianu: ce capturi au făcut VIDEO

Tatăl interlopului Emi Pian a făcut infarct în puşcărie, după ce a aflat de decesul fiului său



 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite