Un bărbat de 31 de ani, arestat pentru 30 de zile într-un caz de ultraj, după ce un poliţist a fost rănit uşor în intervenţia de aplanare a unui scandal din Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
catuse arestat Galati

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat, vineri seară, într-un caz de ultraj produs în Sectorul 1 al Capitalei, după ce un poliţist a fost rănit uşor în timpul intervenţiei de aplanare a unui conflict în noaptea de joi spre vineri..

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri seară, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat de 31 de ani, acuzat de ultraj.

”Bărbatul a fost audiat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, care a dispus reţinerea sa. În cursul acestei zile a fost prezentat în faţa magistraţilor care au dispus arestarea  preventivă pentru 30 de zile”, a transmis Poliţia Capitalei.

În cursul nopţii de joi spre vineri, bărbatul este acuzat că a făcut scandal împreună cu un bărbat de 40 de ani, iar la momentul legitimării au devenit agresivi fizic şi verbal la adresa poliţiştilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea lor.

În urma acestui incident un poliţist a fost rănit uşor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar pentru infracţiunea de ultraj. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite